Servicetekniker till Malmö sökes

Servicetekniker till Malmö sökes

Har du kompetens inom styr- och reglerteknik (och gärna kylteknik) samt god förmåga att kommunicera med kunder och utföra serviceuppdrag? Nu söker FläktGroup medarbetare till vår serviceorganisation med placering Malmö för att vässa vårt framgångsrika team ytterligare.

Dina arbetsuppgifter!
Serviceteknikerna ingår i en säljorganisation där förmågan att kommunicera med kunden värdesätts högt. Du kommer självständigt att planera, samordna och utföra serviceuppdrag samt ansvara för uppdragens tekniska utförande. Arbetsuppgifterna som servicetekniker innebär bl. a. driftsättning och intrimning av aggregat, enheter och system levererade av FläktGroup. Du medverkar vid samordnade funktionsprovningar, driftgenomgångar och besiktningar, utför felsökning för avhjälpande service samt deltar i försäljningsprocessen som tekniskt stöd till säljare. Slutligen informerar du, söker och åtgärdar fel samt ger råd och anvisningar om handhavande till kund.

Vem är du?
Du drivs av problemlösning och arbetsuppgifterna ställer krav på dina tekniska kunskaper inom styr-och reglerteknik, produkter/system för ventilation och ventilationsteknik i allmänhet. Som person är du serviceinriktad och sätter kundens behov i fokus. Du har ett brinnande intresse för uppgiften och en stor portion framåtanda. Du är seriös i din yrkesroll där ansvar, noggrannhet och kvalitet är honnörsord.

Vi ser att du har erfarenhet av arbete inom inneklimat och har teknisk utbildning. Din roll innebär att du kommer arbeta i en region och ha tillgång till tjänstebil, så körkort är ett krav.

Vad får du?
Vi på FläktGroup erbjuder dig en stimulerande framtid inom ett marknadsledande företag där utveckling av produkter, lösningar och personal är viktiga delar i vår framgång för att ytterligare befästa vår starka position på marknaden.

Information!
Vi vill att du, som känner att arbetsbeskrivningen passar, ska vara med oss på vår fortsatta resa. Välkommen att kontakta servicechef Magnus Nygren magnus.nygren@flaktgroup.com 036-193421 eller Robert Källström robert.kallstrom@flaktgroup.com (HR) 036-193 102 för mer information. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Vi ser fram emot att få träffa dig! Sista ansökningsdag: 2018-06-25
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fläkt Group är en global marknadsledare inom ventilations- och luftbehandlingssystem med fokus på inomhuskomfort och brandsäkerhet. Vi är cirka 3600 anställda med närvaro och försäljning i 65 länder. Med över 100 år inom industrin så är vi stolta över att utveckla innovativa och energieffektiva produkter och systemlösningar för exempelvis kontor, skolor, sjukhus, hotell, bostäder, offshore, tunnelbanor och liknande miljöer. Fläkt Group Sweden AB, med cirka 700 anställda, har produktion och utveckling i Jönköping och Järna samt säljkontor på 16 platser runt om i Sverige. Vi erbjuder utmaningar inom flera yrkeskategorier i en internationell miljö för ingenjörer inom projektledning, utveckling och produktion, supportfunktioner till logistik och marknad. Hos oss finns även tjänster inom sälj, finans, HR, IT och många fler intressanta områden.