Truckförare till First Class Brands
Vi rekryterar First Class Brands nästa stjärna och söker nu en erfaren och noggrann truckförare till deras lager i Fosie, Malmö.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter kommer det bland annat att ingå;
  • Truckkörning, både skjutstativ och ledstaplare
  • Orderplock med handdator
  • In- och utleveranser
  • Bygga displaypallar
  • Registrering och dokumentering i lagersystem
Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är måndag-fredag 07.00-16.00.

Kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig som har truckkort för skjutstativ och ledstaplare (B3 samt A2) och som är en van och duktig truckförare. Du har erfarenhet av lagerarbete och orderplock.

Som person är du noggrann, självgående och ansvarstagande. Du är mån om att hålla en hög kvalitet i ditt arbete och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du tar initiativ, har en hög arbetsmoral och bidrar till en god trivsel på arbetsplatsen.

First Class Brands erbjuder dig

Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö med korta beslutsvägar och ett starkt varumärke tillsammans med kollegor som brinner för First Class Brands och dess produkter. First Class Brands är inne i en expansiv fas med många spännande utmaningar och utvecklingsmöjligheter för såväl företaget som för dig som medarbetare.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess har First Class Brands valt att samarbeta med JKS Sverige. Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Frida Borg på JKS Sverige på 0709-68 30 19.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Frida Borg
Telefon 040101219
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag 28 maj 2019 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

First Class Brands och HealthyCo är två systerbolag som säljer och marknadsför egna varumärken inom kosttillskott, snacks, dryck, koloniala livsmedel och närliggande kategorier.
First Class Brands, grundat 2011, har en inriktning mot sport/nutrition och finns idag brett etablerade inom DVH och på andra kanaler i Sverige, därtill exporteras First Class Brands produkter till ett 20-tal marknader genom export till distributörer och retailers. Bolaget omsatte 2018 ca 200 miljoner SEK och växer med 40-45 % YTD.
HealthyCo, grundat 2016, har en inriktning mot koloniala livsmedel och fokuserar på att utveckla produkter fritt från tillsatt socker, alternativt ekologiska livsmedel. Bolagets produkter finns väl distribuerade inom DVH i Sverige och exporteras idag till ca 15 marknader. Bolaget omsatte ca 45 miljoner SEK 2018 och växer närmre 100% YTD.