Säljare, Murat och Putsat byggande

Säljare, Murat och Putsat byggande

Finja Betong söker en säljare av vårt sortiment för murat och putsat byggande, med placering i södra Sverige. För dig är det självklart med personlig service och du tycker om att arbeta nära kunden. Du har förmågan att lyssna på kundens behov och uppnår goda försäljningsresultat.

Som säljare på Finja Betong är du en viktig del i vår verksamhet. Dina arbetsuppgifter innebär försäljning, rådgivning och utbildning av Finja Betongs mur-, puts-, och fasadsystem till våra kunder inom byggmaterialhandeln, byggentreprenörer, fastighetsägare och föreskrivande led. Du kommer huvudsakligen att arbeta med större objekt mot entreprenörer. Du erbjuds en mycket självständig roll där du med din framåtanda och drivkraft skapar en ännu större försäljningssuccé för våra produkter. Därför söker vi dig som med din höga servicenivå och tillgänglighet, drivs av att skapa resultat och goda kundrelationer. Du kommer i huvudsak att arbeta i regionen Södra Sverige.

Bakgrund och egenskaper:
  • Tidigare erfarenhet från försäljning samt gärna byggteknisk utbildning och/eller motsvarande praktisk erfarenhet.
  • Du ska ha arbetserfarenhet från byggbranschen samt ha god materialkunskap inom området. Erfarenhet av murat och putsat byggande ses som meriterande.
  • Som person är du utåtriktad, effektiv och van att nå goda resultat.
  • Du trivs med kundinriktat arbete i ett säljteam med högt tempo och trevlig atmosfär.
  • Du är social och förtroendeskapande samt gillar göra affärer och har ett ekonomiskt sinne.
  • Är en bra rådgivare och utbildare.
  • Du finner motivation i att hitta nya affärsmöjligheter och att arbeta mot uppsatta mål.
Övrigt:
Lämplig bostadsort är Malmöregionen. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Tobias Rönje
Telefon 070-886 60 70
Område Malmö stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.finja.se
Sista ansökningsdag 7 okt 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Finja är ett svenskt familjeföretag vars resa startade med ett förvärvat grustag 1957. Addera en stor portion kunskap, engagemang och mod och du har dagens företag, ett av landets främsta inom betongbranschen. Våra bolag kompletterar varandra och täcker in allt från konstruktionslösningar för murat och putsat byggande till sand, specialbruk och prefabricerade helhetslösningar för bostäder, kontor, industri och lantbruk. I dagsläget sysselsätter vi närmare 800 personer och siktar på att omsätta två miljarder kronor. På Finja värdesätter vi närheten till våra kunder och vi finns på ett flertal orter i Sverige samt i Norge. Vi växer ständigt men den snabbfotade handlingskraften hos det lilla ursprungliga företaget finns kvar och vi utvecklar nya produkter och återinvesterar i moderna produktionsanläggningar. Allt för att hålla oss i god form och fortsätta vår resa.

Finja Betong AB är ett av koncernens affärsområden. Vi fokuserar på murat och putsat byggande och vi är en rikstäckande leverantör av byggmaterial med ett omfattande produktutbud. Via ett brett nätverk av kvalificerade återförsäljare tillhandahåller vi ett gediget torrbrukssortiment för användningsområdena mura, putsa, gjuta och laga och flera av våra bruk finns numera i slitstarka plastsäckar.

Vi erbjuder konceptlösningar för murat byggande i form av stabila och välisolerade block, golvavjämning för alla tillfällen, pålitliga fix- och fogprodukter, isoleringsskivor av högkvalitativ cellplast, grundelement för energisnåla och hållbara underlag samt väl beprövade fasadputssystem. Utöver detta har vi ett brett utbud av övriga betongprodukter för exempelvis murar.

All vår tillverkning är närproducerad, vilket innebär att vi är tillgängliga och kan erbjuda snabba, säkra och trygga leveranser. I dagsläget har vi 170 anställda och siktar på att omsätta en miljard kronor.