Rekryteringskonsult /Researcher

Rekryteringskonsult /Researcher

Nu söker vi dig som vill jobba i den lilla organisationen där du tydligt är med och påverkar bolagets utveckling i Öresundsregionen samtidigt som du själv växer och utvecklas i rollen som rekryteringskonsult.

Arbetsuppgifter
Som rekryteringskonsult och researcher jobbar du inledningsvis främst med kandidatsökning, referenstagning, hantering av sociala media, annonser etc. Du gör telefonintervjuer men tanken är att du ska växa och utvecklas i rollen som rekryteringskonsult och att du så småningom ska göra egna intervjuer och personlighetstester av kandidater samt besök och kravprofilstagningar hos kunder och uppdragsgivare.

Kandidatprofil
Vi söker dig som vill ha ett stimulerande, självständigt och varierande arbete och som vill utvecklas i rollen som rekryteringskonsult. Kanske har du redan arbetat i rekryterings- eller konsultbranschen, kanske har du erfarenhet från en HR-avdelning eller från tjänsteförsäljning. I vilket fall har du någon form av akademisk examen, kanske inom HR, service managent eller liknande.

Du är en person som är intresserad av människor och affärer och trivs i ett arbete med högt tempo och möjligheten att påverka och utvecklas. Vi söker dig med god it-känsla för att jobba smart i egna datasystem och sociala media både innehållsmässigt och tekniskt.

Som person är du nyfiken, initiativrik och gillar mötet med människor. Du arbetar strukturerat och effektivt och drivs av att se saker hända och att nå resultat. Din engelska och svenska är mycket god i både tal och skrift.

Kontaktperson
Tycker du att detta låter intressant? Sök då tjänsten genom att maila en ansökan och uppdaterat CV till maria@findersfee.se Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan omgående.

Har du frågor kan du kontakta FindersFee Öresund AB, VD och senior Executive Search konsult Maria Boström, tel 040-301026 eller maria@findersfee.se
Mer info
Kontaktperson Maria Boström
Telefon 040-301026
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.findersfee.se
Sista ansökningsdag 13 aug (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FindersFee hjälper företag att lyckas med sina rekryteringar på ett tids- och kostnadseffektivt sätt genom att addera ett rekommendationsbaserat kandidatnätverk för rekrytering och Executive Search av chefer och specialister. Vår kandidatbas bygger på att någon Finder lämnar personliga rekommendationer av en kandidat för nuvarande eller framtida rekryteringsbehov. För detta erhåller dessa Finders en FindersFee för en rekommendation som leder till lyckat resultat och slutförd rekrytering. Tillsammans skapar FindersFee och våra Finders ett snabbare tempo, effektivare processer och träffsäkrare urval i varje rekrytering. Vi har varit igång I 10 år I Skåne och har ett stort och etablerat tipsnätverk I Öresundsregionen. I Malmö sitter vi sedan I våras mellan Stortorget och Centralstationen i fräscht nyrenoverat kontorshotell.