Accountant till Finans 24/7 i Malmö

Accountant till Finans 24/7 i Malmö

Varmt välkommen till en ung och internationell organisation!

Du erbjuds en utvecklande roll i ett familjärt team. Vi söker dig som trivs med att jobba med helheten inom redovisning och som vill vara med och bygga upp det svenska kreditmarknadsbolaget. Finans 24/7 står inför en expansiv och spännande framtid då man har lämnat in en ansökan om kreditmarknadslicens, vilken behandlas av Finansinspektionen.

Här välkomnas man av Jörgen som är CFO och som man även rapporterar till. Jörgen är lugn, lyhörd för vad medarbetarna behöver och han ger förtroende och frihet under ansvar. Kontoret ligger i nya fräscha lokaler i The Point, Hyllie i Malmö. Finans 24/7 erbjuder en hybridlösning.

Rollen är ny och du kommer därför ha stort inflytande i hur rollens utförande ser ut.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Löpande bokföring
  • Lönehantering
  • Moms och skattedeklarationer
  • Avsättningar
  • Projektarbete
  • Avstämningar
  • Månadsbokslut
  • Intercompany avstämningar
Har vi fångat ditt intresse?
Såklart! För att trivas i rollen ser vi att du jobbat som redovisningsekonom i några år och känner dig bekväm i rollen. Du är driven och gillar när ena dagen inte är den andra lik. Du är prestigelös och flexibel och tycker om att ta eget ansvar. Utvecklingsmöjligheterna är stora och du är med och skapar rollen. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet och du behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift. Du har goda kunskaper i Excel och du behärskar olika ekonomisystem.

Hur gör jag nu?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt! I den här rekryteringen samarbetar Finans 24/7 med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Amelie Rijpma på tel. 070-9966176 amelie.rijpma@mpya.se eller Anna Gaetani Nordin på tel. 072-9997347 anna.nordin@mpya.se.

Ansökan sker via www.mpyafinance.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 juni 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Finans 24/7 är ett fintechföretag med konsumentlån i sitt dna, med möjlighet att erbjuda ytterligare tjänster genom partnerskap. Bolaget tillhandahåller för närvarande konsumenter små till medelstora lån genom automatiserade lånelösningar genom flera varumärken i Danmark och Sverige. Finans 24/7 siktar på att bli en av de främsta skandinaviska aktörerna inom konsumentutlåning. Det var den första konsumentutlåningsaktören som ansökte om och fick en konsumentutlåningslicens i Danmark. Nu har bolaget ansökt om kreditmarknadslicens hos Finansinspektionen, Sverige. Finans 24/7 Sverige AB ingår i en nordisk konsumentlånekoncern med säte i Köpenhamn. Det svenska bolaget har sitt kontor i nya fräscha lokaler i The Point, Hyllie, Malmö.