Servicetekniker till Festool

Servicetekniker till Festool

Är du en lösningsorienterad servicetekniker som vill arbeta med en stor variation av maskiner? Vill du få möjlighet att växa med ett företag som månar om sina anställda? Då kan du vara den vi söker!

Beskrivning av arbetsuppgifter
Festool har som mål att vara ett premiumföretag vilket ställer krav på att hålla hög kvalité och ge den bästa servicen till kunderna. För att nå målsättningarna de kommande åren behöver vi nu förstärka med en servicetekniker som ska arbeta i team med fyra andra servicetekniker och en logistikansvarig.

Rollen som servicetekniker innebär bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Felsöka, serva och reparera handverktyg och semi-stationära elverktyg
  • Välja reservdelar och ersätta delar som behövs
  • Montering och sluttestning av verktyg
  • Kundkontakt med såväl återförsäljare som slutkunder
  • Nära samarbete med innesälj/kundtjänst och andra interna kontaktytor
Du kommer få testa på att reparera en stor bredd av verktyg där din arbetsdag kan erbjuda en variation av olika utmaningar. Som nyanställd servicetekniker på Festool kommer du att bli tilldelad en mentor som stöttar dig i det dagliga arbetet.

Krav på person
För att lyckas i tjänsten som servicetekniker ser vi gärna att du har en mekanik- eller elutbildning och/eller tidigare erfarenhet från rollen som servicetekniker. Du har med fördel erfarenhet av att serva och reparera småmaskiner. Vidare har du arbetat i en praktisk roll med felsökning och har god förståelse för att läsa sprängskisser. Du behärskar svenska väl i tal och skrift och det är meriterande om du talar danska, men inget krav för tjänsten. Koncernspråket är engelska. Du är en van datoranvändare och det är meriterande om du tidigare jobbat i SAP.

För att du ska trivas i tjänsten så drivs du av att ge god service, kommunicerar väl och har en förmåga att förstå kundens behov. Vidare är du en arbetsam do:er som får dina arbetsuppgifter genomförda och arbetar lösningsorienterat. Som person är du stresstålig och arbetar strukturerat och självständigt.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 08.00-16.30, flextid
Plats: Malmö- Fosie

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Carolin Ericsson på 073 353 75 04. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagsinformation
Festool har sedan 1925 utvecklat och tillverkat innovativa el- och tryckluftsverktyg till snickeri-, bygg-, måleri- och fordonsindustrin. Sedan grundandet har Festool vuxit till ett internationellt marknadsledande företag som fortfarande är familjeägt inom grundarfamiljen.
Lokalt har vi funnits på svensk marknad sedan 1984 genom vårt huvudkontor i Malmö, varifrån vi styr marknadsföring, försäljning, service och administration. Vi säljer våra produkter genom professionell fackhandel såsom järnhandel, byggmarknad och målerihandel.
Läs mer på festool.se

SÖKORD: servicetekniker, tekniker, felsökning, verktyg, småmaskiner, el, mekanik, Festool
Mer info
Kontaktperson Carolin Ericsson
Telefon 0733537504
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 13 dec 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.