Festo söker Trainee

Festo söker Trainee

Vi söker en Trainee med ambitionen att bli framtida säljare av automation.

Vår tillväxt fortsätter och vi söker nu en Trainee som efter genomgånget utvecklingsprogram som löper 1,5 - 2 år på vårt kontor i Malmö samt under vissa moment även vid vårt moderbolag i Tyskland.

Under utvecklingsprogrammet kommer du att tjänstgöra och utbildas på våra olika avdelningar med bl.a produktutbildning, montage och försäljning. Vi söker dig som är nyutexaminerad ingenjör gärna med inriktning på el. Egenskaper vi gärna ser hos dig är:
  • Tekniskt intresse
  • Initiativförmåga
  • Utåtriktad - relationsbyggare
  • Nyfiken - vill lära nytt
  • Vilja att göra affärer
  • Villig att ta utmaningar
Ta chansen till att påverka en hel bransch med ett självständigt arbete i ett prestigelöst företag under ständig förändring. Sök nu!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa vår personalchef Gustaf Borg, 040-38 38 70.
Din ansökan vill vi ha så snart du kan då urval sker löpande. Skicka ditt CV och ett personligt brev till mejladress nedan eller sök via vår hemsida www.festo.se.
Välkommen
Mer info
Kontaktperson Gustaf Borg
Telefon 040-38 38 70
Email Mejla Gustaf Borg
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Trainee
Hemsida http://www.festo.se
Sista ansökningsdag 3 aug (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Festo
är, med 18 000 anställda, ett av världens ledande företag inom industriell automation. Som innovativ partner till våra kunder erbjuder vi marknaden ett brett sortiment av kvalitetsprodukter och systemlösningar. Festo finns med egna bolag i mer än 60 länder världen över. Vi satsar på framtiden och investerar årligen 1,5 % av våra personalkostnader i utbildning. I Sverige har Festo nästan 80 anställda och kontor i Göteborg, Karlskrona, Malmö och Stockholm. Läs meer på vrå hemsida, festo.se.