Ekonomiansvarig

Ekonomiansvarig

Kort om tjänsten

Tycker du om choklad och dessutom söker en roll med stor variation av arbetsuppgifter? Trivs du med att arbeta i ett bolag där alla är delaktiga och hjälps åt? Då är Femtorp rätt företag för dig! Hos bolaget får du stort förtroende i en nyckelroll som ekonomiansvarig. Femtorp erbjuder en familjär känsla där varje kollega har en viktig plats, stor frihet samt möjlighet att påverka.

Om verksamheten

Femtorp som fyller 25 år i år är specialister på söta livsmedel och desserter i premiumsegmentet. Bolaget riktar sig främst till bageri, konditori, restaurang och storkök, men även till livsmedelsindustrin. Tack vare bra produkter, hög servicegrad, engagemang och stor kunskap har bolaget på två decennier blivit ett av de ledande företagen i branschen.

Hos Femtorp hittar du allt från högkvalitativ choklad och marsipan att arbeta med från grunden, till smaksättare, färdiga praliner och bakmixer. Bland bolagets varumärken finns bland annat välrenommerade Cacao Barry, Chocovic, PCB Creation, Prova Gourmet och Lubeca Marzipan.

Läs mer på: www.femtorp.se

Mer om tjänsten

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av:
  • Löpande bokföring
  • Kund- och leverantörsreskontra, fakturering och betalningar
  • Bank/likviditet, löpande avstämningar
  • Säkerställa korrekt redovisning av skatter och avgifter
  • Månads- och årsbokslut
  • Kontakt med för revisorer, försäkringsbolag m.fl.
  • Löneadministration
Rollen är omväxlande och självständig och ställer krav på engagemang, initiativförmåga och hög ansvarskänsla.

Din profil

Du har för tjänsten relevant bakgrund. Erfarenhet av kvalificerat arbete med ekonomi är viktigare än utbildningsbakgrund. Det är viktigt att du känner dig trygg i löpande redovisning, bokslutsarbete samt löner. Vi ser gärna att du är van att arbeta strukturerat och analytiskt, och uppskattar att ha många bollar i luften.

Du tycker om att arbeta tillsammans med andra och tycker att man ska hjälpa varandra, samtidigt har du inga problem med att jobba självständigt och att ta stort eget ansvar. Du förstår vikten av deadline och noggrannhet, samt har en känsla för förbättringar och viljan att göra det lilla extra.
För att trivas i rollen och med dina kollegor är det viktigt att du är van att ta egna initiativ, att du har en egen drivkraft och vågar kavla upp ärmarna när det behövs. Du är en social och glad person, en riktig doer som gillar att hjälpa andra och är prestigelös ut i fingerspetsarna.

Idag arbetar bolaget i Visma Business och Visma Lön 300 så det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från dessa program.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Femtorp med Dreamwork Finance. Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och ditt personliga brev på Dreamworks hemsida www.dreamwork.se snarast då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen 14:e februari.
Frågor om tjänsten besvaras av vår rekryteringskonsult Aleksandra Sivarsson 040-826 89, aleksandra.sivarsson@dreamwork.se
Mer info
Kontaktperson Aleksandra Sivarsson
Telefon 040-826 89
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Redovisningsekonom, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 24 jan 2020 (4 dagar kvar)