Ingenjör med teamsamordnarroll till Fastighets- och gatukontoret

Ingenjör med teamsamordnarroll till Fastighets- och gatukontoret

Är du en erfaren ingenjör inom byggnadsförvaltning som även trivs med både projektledning och samordning? Nu har du möjlighet att söka vår nya roll som ingenjör med uppdrag som teamsamordnare till Enheten för förvaltning, mark och byggnader. Enheten tillhör Fastighetsavdelningen som är stadens fastighetsägare. Fastighetsavdelningen köper, förvaltar, upplåter och säljer mark och vissa byggnader. Enheten för förvaltning, mark och byggnader förvaltar och utvecklar mark och byggnader som ligger under fastighetsavdelningens ansvarsområde, såsom ridskoleanläggningar, byggnader på Torup och Katrinetorp, bostadshus och ekonomibyggnader, Citytunnelstationer och offentliga toaletter. Vi bedriver även skogsförvaltning, jordbruksförvaltning, markavvattning och dikningsföretag i Malmö och på kommunens mark i övriga Skåne. Enheten hanterar även jakträtt och fiskerätt, förvaltar trädgårds- och djurkolonier och odlingslotter samt upplåter odlingslotter. Då vi fått ett utökat resursbehov inrättar vi denna nya tjänst och ser att vi samtidigt kan utveckla kvalitén i vår verksamhet. Tjänsten är en kombinerad roll där du både kommer fungera som samordnare för teamet som arbetar med byggnader och anläggningar samt arbeta med projektledning. I teamet ingår fem medarbetare utöver denna tjänst. Du kommer samordna och projektleda mindre investeringar i fastighetsbeståndet samt komponentinvesteringar. Dessutom kommer du driva dina egna projekt och även vara behjälplig i andras. I arbetet har du verksamhetsansvar för förvaltningen av egna objekt i fastighetsbeståndet. I verksamhetsansvaret ingår bland annat budgetansvar, planering och uppföljning samt framtagande och upprätthållande av underhållsplaner. I rollen ingår även att samordna enhetens förvaltningsuppdrag avseende byggnader/anläggningar och stötta dina kollegor i byggnadstekniska frågor samt täcka upp vid deras frånvaro.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är civilingenjör eller högskoleingenjör med inriktning mot byggnad/teknik. Om du har utbildning i BAS-P, BAS-U och SBA ser vi detta som meriterande. Uppdraget kräver att du har flerårig erfarenhet av byggnadsförvaltning och/eller byggledning där projektledning ingår. Du har god erfarenhet av att samverka med flera andra kompetenser i projekt. Vidare vill vi att du erfarenhet av att arbeta med regelverk som styr byggnadsförvaltning och byggprojekt och är väl förtrogen med LOU (Lagen om offentlig upphandling). Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med avtal kopplat till uthyrning av lokaler och mark. Mycket goda kunskaper i svenska såväl skriftligt som muntligt är ett krav för tjänsten. För tjänsten krävs B-körkort. Rollen kräver att du har mod och förmåga att hantera skilda perspektiv och åsikter. Det är viktigt att du tycker om och är duktig på att samarbeta samt har god kommunikativ förmåga. Vidare är du duktig på att planera, prioritera och organisera ditt arbete samt har ett strategiskt förhållningssätt. Reflektion och uppföljning av både ditt och gruppens arbete är något du arbetar aktivt med. Vi erbjuder ett spännande och varierat jobb tillsammans med kreativa kollegor med många olika kompetenser. Vi värdesätter och förstår vikten av att kommunikation är en integrerad del av verksamheten. Du kommer att få cirka 450 kollegor inom förvaltningen, personer med ett stort engagemang och samhällsintresse som brinner för att utveckla och bygga Malmö stad. Vår verksamhetsidé sammanfattar vårt arbete och förhållningssätt så här: Tekniska nämnden äger, förvaltar och utvecklar Malmö stads mark och infrastruktur. Vi på fastighets- och gatukontoret utför uppdraget med kompetens och omtanke. Tillsammans med alla som lever och verkar här skapar vi värden i dagens och framtidens stadsmiljö. Vi lägger grunden för ett hållbart Malmö där det är nära mellan människor. Varmt välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Maria Perlman Aspeklev
Telefon 0732-015632
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? På uppdrag av tekniska nämnden äger, utvecklar och förvaltar fastighets- och gatukontoret stadens mark. Genom en effektiv och modern organisation möjliggör vi ett gott stadsliv för Malmöborna och stadens näringsliv. Vi bygger en stad. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi tycker att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du en spännande och dynamisk arbetsplats med trygghet genom kollektivavtal samt förmåner som friskvårdbidrag, flexibel arbetstid, möjlighet till semesterväxling m.m.