Stansare till ledande företag i Arlöv!

Om jobbet

Är du en person som gillar att mecka och vill se hur allt ser ut på insidan? Har du pillat i maskiner sedan barnsben eller är kanske ägare av en gammal omrenoverad volvo? Då är det dig vi söker! Du kan såklart också ha erfarenhet som stansare, det är absolut inte ett minus.
Sök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som stansare hos vår kund kommer du att ansvara för en fullautomatisk stansmaskin. Du kommer att sköta maskinen och tillverka enligt tillskärningsmallar. Byta ut dessa mallar och ställa in maskinen rätt igen. Detta kommer att göras både via skärm och framförallt vid skruvande. Allt arbete följs upp dagligen.

Din profil

För att trivas hos vår kund är det viktigt att du gillar att arbeta självständigt, du kommer att arbeta ensam vid din maskin. Du behöver ingen utbildning, det räcker att du är ödmjuk och vill lära dig. Gruppen har ett öppet och rakt klimat och lättsamma och trevliga raster.

Skallkrav
  • Bra svenska i tal och skrift
  • Körkort och bil (pga arbetstiderna)
  • Erfarenhet sedan tidigare alt ett brinnande intresse
Meriterande
  • Truckkort
  • Engelska (förståelse)
Villkor

Start: 28/8 eller tidigare
Lön: GFL
Arbetstider: 4-skift

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 sept

Om företaget

Vår kund tillverkar förpackningar i papp, mestadels kasherad. De arbetar bara med stora kunder vilket gör att fokus på kvalitet och kvantitet varierar. Fabriken är stor och har funnits i många år samt är ledande inom branschen. Totalt är de 100 anställda, ca 70 kollektivare och 30 på arbetarsidan. För tillfälligt finns det 12 st stansare anställda. De jobbar med snabba beslutsvägar och värnar väldigt om sin personal. Går företaget med vinst utgår en bonus till varje anställd.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.