Supportkise med koll på ekonomi

Supportkise med koll på ekonomi

Nu har du chansen att utvecklas till svart bälte i kundservice, flexa dina ekonomikunskaper och samtidigt ha riktigt roligt på jobbet. Game on?

Tillträde: så snart som möjligt
Tjänsten är placerad i Malmö
Heltid, Tillsvidare (6 månaders provanställning)

Är vi en match?

Är du i grunden en person som har lätt för att bemöta olika typer av människor på ett tryggt och pedagogiskt sätt? Vill du jobba i ett fokuserat och nytänkande företag fyllt med skratt, nörderier och en och annan pingpong-match?

Har du dessutom en utbildning inom och/eller erfarenhet av arbete inom ekonomi, utan att för den delen vara en torrboll, då vill vi gärna träffa dig.

FINQR, vad är det för något?

FINQR skapades för att vi ville hjälpa företag med likviditeten. FINQR är en digital lösning som företag använder för att automatisera sin fakturering, sköta inkassoärenden och finansiera sin verksamhet.

Med FINQR sparar företagen arbetstid, får in sina pengar snabbare, samtidigt som de får en bättre överblick över sin ekonomi. Låter smidigt, eller hur?

Detta kommer du arbeta med

Som del av vårt team för kundservice kommer du ha nytta av din ekonomibakgrund när du arbetar med löpande handläggning och support för våra kunder och deras fakturamottagare. Du kommer även arbeta med att introducera nya kunder till FINQR och ge dem en flygande start.

Exempel på supportärenden kan vara att svara på frågor om kreditärenden, FINQRs tjänst, fakturor och inkassoärenden.

Supporten mot kunder sker via telefon, chatt och mejl. Arbetet görs i system för kundservice, kommunikation och administration. Så är du en fena på kortkommandon och snabb med muspekaren och tangentbordet, så kommer det förenkla din arbetsdag mycket.

Vi är ett sammansvetsat, glatt och fokuserat team på FINQR som ser fram emot att få träffa dig =)
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://finqr.se/
Sista ansökningsdag 9 dec 2019 (47 dagar kvar)