Redovisnings-korre till företag som andas ekonomi

Redovisnings-korre till företag som andas ekonomi

Lev och andas ekonomi

Ekorrar är smarta. De gömmer undan mat som de kan använda vid sämre tider. Problemet är att deras minne är ganska dåligt, så de glömmer ofta var de gömt maten.

Man skulle kunna säga att vi är ute efter en Redovisnings-korre, som dessutom har bra minne. Men det kan också bli fel, för vi vill ju inte att du ska gömma undan pengar ... Äsch, vi stannar vid att en ekorre är ett gulligt djur och fick dig att klicka in och läsa om vår nya spännande tjänst på FINQR.

Tillträde så snart som möjligt
Tjänsten är placerad i Malmö
Heltid, Tillsvidare (6 månaders provanställning)
Fast lön

Kort sagt: Vi letar efter en energifull och noggrann redovisningsekonom som vill arbeta i ett ungt och snabbväxande fintechbolag som lever och andas ekonomi. Nyfiken?

Vem vi tror att du är

Vi är ute efter någon som har stenkoll på siffrorna, är noggrann och vill utvecklas inom sin yrkesroll. Gott om energi och glimten i ögat kommer göra att du passar in extra bra bland oss. Du ska vara utbildad inom ekonomi, och bör ha minst två års arbetslivserfarenhet.

FINQR, vad är det för något?

FINQR skapades för att vi ville hjälpa företag med att få bättre likviditet och uppnå vad vi kallar för Ekonomi-Nirvana. FINQR är en digital lösning som företag använder för att automatisera sin fakturering, sköta inkassoärenden och finansiera sin verksamhet.

Med FINQR sparar företagen tid, får in sina pengar snabbare, samtidigt som de får en bättre överblick över sin ekonomi. Låter smidigt, eller hur?

Detta kommer du att arbeta med

Du bör va en datorninja som behärskar kortkommandon, har svart bälte i Excel och kan sätta vår VD på plats när han tror att han har rätt. Som vår redovisningsekonom blir du delaktig i alla delar av redovisningen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Löpande redovisning
  • Skattedeklarationer
  • Betalningar
  • Avstämningar
  • Verksamhetsuppföljning
  • Analys
  • Momsdeklarationer
  • Bokslut
  • Budgetarbete

Kommer du att trivas hos oss?

Vi är ett ungt bolag med gott om energi och glimten i ögat. Bara för att man arbetar inom ekonomi, så behöver man inte vara en torrboll. Torr humor är det däremot inget fel på.

Det händer mycket hos FINQR och det trivs vi med. Våra produkter utvecklas ständigt och organisationen likaså. Vi går igenom en stor tillväxtfas och anställer nya medarbetare till alla avdelningar. För att trivas hos oss bör du gilla förändring, att ligga i framkant, samt pingis. Det blir en del matcher.

Väljer du oss, så får du chansen att vara med tidigt i en maffig och inspirerande resa. Våra produkter har precis börjat få fotfäste och göra ett avtryck på den svenska marknaden (geografisk expandering planeras). Det är nu guldläget öppnar upp sig.

Vi ser fram emot din ansökan =)
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://finqr.se
Sista ansökningsdag 10 apr 2020 (51 dagar kvar)