E(konomi)korre med ambition att bli CFO

E(konomi)korre med ambition att bli CFO

Lev och andas ekonomi
Ekorrar är smarta. De gömmer undan mat som de kan använda vid sämre tider. Problemet är att deras minne är ganska dåligt, så de glömmer ofta var de gömt maten.

Man skulle kunna säga att vi är ute efter en E(konomi)korre, som dessutom har bra minne. Men det kan också bli fel, för vi vill ju inte att du ska gömma undan pengar ... Äsch, vi stannar vid att en ekorre är ett gulligt djur och fick dig att klicka in och läsa om vår nya spännande tjänst på FINQR.

Kort sagt: Vi letar efter en energifull och noggrann ekonom som vill arbeta i ett ungt och snabbväxande fintechbolag. Ambitionen är att du ska växa in i en roll som vår framtida CFO.

Tillträde enl. överenskommelse

Fast månadslön

Tjänsten är placerad i Malmö

Heltid, 6 mån. provanställning

Vi strävar mot Ekonomi-Nirvana
Allt som vi gör handlar om att hjälpa våra kunder komma närmare Ekonomi-Nirvana. Det är ett tillstånd av konstant optimerad likviditet.

FINQR-plattformen är vår mjukvara med flera olika verktyg som hjälper företag att få kontroll på sin likviditet.

Vem är du?
Vi är ute efter någon som har stenkoll på siffrorna, är noggrann och vill utvecklas inom sin yrkesroll. Gott om energi och glimten i ögat kommer göra att du passar in extra bra bland oss. Du ska ha en examen inom ekonomi, och bör ha minst 3-5 års arbetslivserfarenhet inom ekonomi och finans.

Nu är det dags att ta ditt nästa steg i karriären tillsammans med FINQR och ha siktet inställt på att växa inom din roll med målet att bli vår framtida CFO.

Kommer du att trivas hos oss?
Bara för att man arbetar inom ekonomi, så behöver man inte vara en torrboll. Torr humor är det däremot inget fel på.

Det händer mycket hos FINQR och det trivs vi med. Våra produkter utvecklas ständigt och organisationen likaså. För att trivas hos oss bör du gilla förändring, att ligga i framkant, samt pingis. Det blir en del matcher

Väljer du oss, så får du chansen att vara med tidigt i en maffig och inspirerande resa. Våra produkter har precis börjat få fotfäste och göra ett avtryck på den svenska marknaden (geografisk expandering planeras). Det är nu guldläget öppnar upp sig.

Så ser din arbetsdag ut
Du bör va en datorninja som behärskar kortkommandon, har svart bälte i Excel och kan sätta vår VD på plats när han tror att han har rätt. I ditt team har du Simon som är ekonom och löpande sköter bokföringen. Han är dessutom topplacerad i vår interna pingis-cup.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Verksamhetsuppföljning
  • Sälj- & lönsamhetsanalyser
  • Styrelsens sekreterare & föredra ekonomin på styrelsemötet
  • Affärsplanering & Finansiering
  • Bokslut
  • Budgetarbete
  • Kredit- och riskanalys

Är du redo att börja resan?
Om du känner igen dig i det vi pratat om i annonsen, så finns det en god chans att du är den vi letar efter.

Vi träffar gärna dig och berättar mer om tjänsten och ser om vi är rätt företag för dig. Fyll i snabbansökan på vår hemsida, så återkommer vi med vad nästa steg blir. Rock on!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Redovisningsekonom, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://finqr.se/
Sista ansökningsdag 4 apr 2021 (31 dagar kvar)