Driven säljare till FINQR!

Driven säljare till FINQR!

Är du en driven, engagerad och nyfiken säljare? Lockas du av att arbeta på ett företag som ligger i framkant inom sin bransch? Läs då vidare och ansök till tjänsten som säljare till FINQR!

Beskrivning av arbetsuppgifter
FINQR´s digitala lösning skapades för att hjälpa företag med att få bättre likviditet. Genom denna lösning kan kunderna automatisera sin fakturering, sköta inkassoärenden samt finansiera sin verksamhet. Grundtanken är att företagets kunder både ska spara arbetstid och få in sina pengar snabbare samtidigt som de får en bättre överblick över sin ekonomi.

I din roll som säljare läggs stor vikt på eget ansvar. I din roll sitter du med prospektering och kvalificering av leads, mötesbokning samt demonstrationer av FINQR´s automatiserade lösningar genom såväl digitala som fysiska möten.

Du kommer komma in i bolaget i ett väldigt spännande och positivt skede då produkterna har fått fotfäste och nu gör ett avtryck på den svenska marknaden (samtidigt som geografisk expandering planeras).

I din roll kommer du att få:
  • Arbeta med hela säljprocessen, från ax till limpa.
  • Arbeta med försäljning av FINQR´s finansieringslösningar. Just nu är det fokus på så kallad factoring, det vill säga fakturaköp. Men portföljen kan komma att utvecklas.
  • Få möjlighet till att vara med på en spännande tillväxtresa.
  • En attraktiv kompensationsmodell
Krav på person
Vi söker dig som motiveras av att få vara med och utveckla samt påverka din arbetsplats. För att trivas i rollen behöver du vara ambitiös samt motiveras av mål och resultatstyrning med mycket eget ansvarstagande. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter ett stort engagemang, driv och vilja till att hela tiden bli bättre.

För att lyckas i rollen behöver du även:
  • Ha erfarenhet av försäljning sedan tidigare.
  • Vara skicklig på att prioritera och lägga fokus på rätt saker.
  • Vara ambitiös samt hålla en hög och jämn leverans i din försäljning.
Meriterande:
  • Körkort.
  • Branscherfarenhet, så som inom finansieringslösningar och factoring.
Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Fast + rörlig
Arbetstid: Dagtid
Plats: Malmö

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Carlsson på 073-353 75 46 och Carolin Ericsson på 073 353 75 04. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
FINQR och Ekonomi-Nirvana

Allt vi gör handlar om att vi vill få våra kunder att uppnå Ekonomi-Nirvana. Det är ett tillstånd där företaget har automatiskt och konstant optimerad likviditet. För att hjälpa kunderna på vägen mot ekonomisk upplysning, så har vi FINQR-plattformen som är fullspäckad med olika smarta verktyg.

Utmana en stenåldersbransch
Idén om FINQR föddes strax innan den första vågen av digitalisering och automatisering. Även om det hände en del inom ekonomi och teknologi, så var tempot långsamt och aktörer använde sig av mossiga tekniker. De vågade inte riktigt tänka nytt och större. Vi startade FINQR som en reaktion mot det traditionella.

Vi slutar aldrig att utvecklas
Det som vi alla samlats kring är att hjälpa företag med att optimera och förbättra sin likviditet. Den allra första viktiga byggklossen som vi utvecklade i vår plattform var att underlätta allt som hade med fakturering att göra. Sedan dess har plattformen byggts på med fler och fler funktioner, och vi slutar aldrig att utveckla den!

Sökord: Account manager, key account manager, Sales, Executive, area sales manager, försäljning, factoring.
Mer info
Kontaktperson Mattias Carlsson
Telefon 0733537546
Område Malmö stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 18 dec 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.