Bli vår nya Supportninja!

Bli vår nya Supportninja!

Nu har du chansen att utvecklas till svart bälte i kundservice, lära dig en massa nytt och samtidigt ha riktigt roligt på jobbet. Game on?

Är vi en match?

Är du i grunden en person som har lätt för att bemöta olika typer av människor på ett tryggt och pedagogiskt sätt? Vill du jobba i ett ungt, fokuserat och modernt företag fyllt med skratt, nörderier och en och annan pingpong-match?

Tycker du dessutom att det är intressant med ekonomi, utan att för den delen vara en torrboll, då vill vi gärna träffa dig.

FINQR, vad är det för något?

FINQR skapades för att vi ville hjälpa företag med att få bättre kassaflöden (d.v.s att det stabilt kommer in mer pengar än vad som lämnar). FINQR är en digital lösning som företag använder för att automatisera sin fakturering, sköta inkassoärenden och finansiera sin verksamhet.

Med FINQR sparar företagen arbetstid, får in sina pengar snabbare, samtidigt som de får en bättre överblick över sin ekonomi. Låter smidigt, eller hur?

Detta kommer du arbeta med

Som del av vårt team för kundservice kommer du arbeta med löpande handläggning och support för våra kunder och deras fakturamottagare. Du kommer även arbeta med att introducera nya kunder till FINQR och ge dem en flygande start.

Exempel på supportärenden kan vara att svara på frågor om FINQRs tjänst, fakturor, inkassoärenden och finansiering av fakturor. Låter det komplicerat? Ingen fara, vi finns alltid här för dig och utbildar och stöttar dig så att du ska känna dig trygg i din roll!

Supporten mot kunder sker via telefon, chatt och mejl. Arbetet görs i system för kundservice, kommunikation och administration. Så är du en fena på kortkommandon och snabb med muspekaren och tangentbordet, så kommer det förenkla din arbetsdag mycket.

Som ett första steg vill vi att du klickar på "Ansök nu". Då kommer du in på vår webbplats. Längst ner på sidan hittar du ett formulär med några korta frågor som vi vill att du svarar på. Sedan återkommer vi med besked om vad nästa steg blir. Rocka på! :)
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Kundtjänst, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 maj (43 dagar kvar)