Vaktmästare sökes till förskoleförvaltningen

Vaktmästare sökes till förskoleförvaltningen

Som vaktmästare är ditt huvuduppdrag att utföra reparationer och uppdrag av varierande karaktär och storlek i förvaltningens lokaler. I detta arbete ingår det att underhålla förskolans ytor såväl inomhus som utomhus. Som vaktmästare stödjer du verksamheten med att iordningsställa lokaler vid nyetableringar, avvecklingar samt flytt av förskolor. Inom sektionen finns idag elva vaktmästare, som leds av en sektionschef, där du utför uppdrag både enskilt men även tillsammans med andra när situationen kräver. Genom ett ärendehanteringssystem skickar biträdande förskolechefer in uppdrag som vaktmästarna sedan planerar in och genomför i sitt dagliga arbete. I ditt arbete ingår ett nära samarbete med projekt- och lokalsamordnare som ingår i den andra sektionen.

Kvalifikationer
För denna tjänst är avslutad gymnasieutbildning ett krav. Du ska ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som ingår i uppdraget som vaktmästare. Det är meriterande med kunskaper inom VVS (byte av blandare och flottör samt felsökning av ventilation), snickeri och felsökning av el. Tjänsten kräver att du är praktiskt och händigt lagd samt klarar av tunga lyft. Vidare har du god kommunikationsförmåga och lätt för att skapa förtroende. För att trivas här är det viktigt att du tycker om att arbeta flexibelt och ha kontakt med många människor. Som person är du ansvarstagande, engagerad och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Tjänsten kräver att du kan ta egna initiativ och arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har god förmåga att prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Tjänsten kräver B-körkort samt att du behärskar svenska språket i tal och skrift. God datorvana är också ett krav för att kunna hantera ärenden och kommunikationsytor. I tjänsten kommer du att utföra inköp inom förskoleförvaltningens ramavtal därmed är det meriterande om du har förståelse för LOU. Låter detta som en tjänst för dig? Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit på tel 0771693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/. Blanketten finns i kategorin Belastningsregistret och heter Skola, förskola eller barnomsorg Belastningsregistret.
Mer info
Kontaktperson Dalia Shwan - tillgänglig v.30-31
Telefon 0708-54 97 17
Email Mejla Dalia Shwan - tillgänglig v.30-31
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 18 aug 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Förskoleförvaltningen är en av de största förvaltningarna i Malmö stad med cirka 5 300 medarbetare. Vi bedriver verksamhet i omkring 250 enheter geografiskt spridda över hela staden och vi omsätter nästan 3 miljarder kronor, varav lokalkostnaderna uppgår till drygt 500 miljoner kronor. Ekonomiavdelningen är en av fyra stabsavdelningar. Avdelningen består av två enheter; enheten för fysisk miljö och ekonomienheten, samt en separat IT-sektion. Enheten för fysisk miljö har cirka 30 medarbetare, varav två sektionschefer. Inom enheten värdesätter vi samarbete, arbetsglädje och att skapa förutsättningar för barnens bästa förskola. Enheten är uppdelad i två sektioner. Sektionen för vaktmästeriet ansvarar för att utföra vaktmästaruppdrag av varierande karaktär och storlek till Malmö stads förskolor. Nu söker vi två vaktmästare till vår sektion.