Teamledare sökes till administrativt team på förskoleförvaltningen

Teamledare sökes till administrativt team på förskoleförvaltningen

Som teamledare till ett av våra administrativa team kommer du att vara direkt underställd utbildningschefen i ditt område samt ha medarbetaransvar för fem administratörer. Du har en fysisk placering i utbildningsområde väster, på Krossverksgatan i Malmö, vilket underlättar ett nära och tätt verksamhetsstöd. Uppdraget som teamledare innebär att ge stöd och service till utbildningschefen i området i planering, drift och uppföljning av verksamheten. Du som teamledare ska leda och fördela arbetet och tillsammans med HR-administratörerna i teamet arbeta med att stödja förskolechefer och biträdande förskolechefer i deras administrativa arbete utifrån gemensamt framtagna riktlinjer och rutiner såväl i förskoleförvaltningen som övergripande i Malmö stad. Du kommer således ha medarbetaransvar för dina fem administratörer men också själv arbeta som administratör och ge administrativ service till chefer i ert område. En av de viktigaste funktionerna för teamet är att kvalitetssäkra de administrativa processerna inom personadministration, ekonomi och ärendehantering. Du kommer att: - ansvara för teamets utförande av personaladministration, diarieföring, arkivering, beställningar/direktupphandlingar, fakturahantering, övrig service mm - ansvara för att du och ditt team har ett nära samarbete med de andra administrativa teamledarna och teamen och den administrativa samordnaren i förskoleförvaltningen. - ansvara för att du och ditt team har ett nära samarbete med förvaltningens stabsavdelningar. - samordna, driva och organisera gemensamma uppdrag/funktioner för assistenter i alla fem administrativa team.

Kvalifikationer
Vi söker dig som gillar att ge god service och förstår värdet av detta. Du har förmågan att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv, är strukturerad, ansvarstagande med en välutvecklad samarbetskompetens. Arbetet kräver att du kan prioritera och hantera många och olika arbetsuppgifter parallellt, samtidigt som deadlines är en viktig del av vår vardag. Vi tror att du är drivande, analytisk, noggrann och kreativ. Vi söker dig som har: * Högskoleexamen, företrädesvis inom samhällsvetenskaplig, pedagogik, personaladministration eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. * Vana av projektarbete samt koordination av grupper. * Mycket god datorvana Vi ser gärna att du har erfarenhet i ett eller flera av Malmö stads administrativa system: Personec P, Raindance/Ekot och/eller Platina. Låter detta som en tjänst för dig? I område väster finns ett väl fungerande administrativt team och vi välkomnar dig som liksom oss värdesätter ett gott arbetsklimat, samarbete och utveckling. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Förskoleförvaltningens huvuduppdrag handlar om att lägga grunden för ett livslångt lärande. Vi lockar kompetenta medarbetare genom att erbjuda spännande uppdrag, trygga anställningar och en arbetsplats där nyfikenhet och nytänkande är i fokus. Vi är en stor organisation med goda möjligheter till utveckling och nya karriärvägar. Förutom spännande utvecklingsmöjligheter blir du som anställd i Malmö stad erbjuden kompetensutveckling och friskvårdsbidrag. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Enligt skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta utdrag kan beställas på http://www.polisen.se/sv/Service/Blanketter/Registerutdrag/Vanliga-blanketter/skola_barnomsorg/ Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan, så var noga med att föra in alla meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Margaretha Danielsson
Telefon 0706-70 66 81
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.malmo.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Var med och skapa barnens bästa förskola! Malmö stad har cirka 250 förskolor samlade under en förskoleförvaltning med omkring 5000 medarbetare. En förvaltning som också innebär helt nya möjligheter för barn, föräldrar och dig som medarbetare. Tillsammans har vi mer kraft och kan fokusera på det som är viktigt: att ge Malmös förskolebarn den förskola de har rätt till. Förskoleförvaltningens verksamheter är uppdelade i fem utbildningsområden och varje område leds av en utbildningschef. Just nu söker vi en administrativ teamledare med god känsla för service till utbildningsområde väster. Som administrativ teamledare leder du ett av förskoleförvaltningens fem administrativa team. Varje team är kopplat till ett utbildningsområde och ansvarar för det verksamhetsnära administrativa stödet gentemot områdets förskolechefer och biträdande förskolechefer. På vår väg mot barnens bästa förskola behöver vi dig. Är du redo?