Specialpedagog sökes till specialpedagog-och psykologteam

Specialpedagog sökes till specialpedagog-och psykologteam

Som specialpedagog i teamet arbetar du med handledning och konsultation till pedagogerna i förskolan. Du arbetar utifrån barn i behov av särskilt stöd och på uppdrag av förskolecheferna och ska tillsammans med pedagogisk personal på förskolorna planera för att barnets vistelse, omsorg/ utbildning/lärande blir så gynnsamt och lustfyllt som möjligt. Du skall vara ett stöd för pedagogerna i uppförande av handlingsplaner samt vid behov av pedagogisk kartläggning. Fortbildning och kompetensutbildning av pedagogerna är också en del av uppdraget. Ditt arbete präglas av många kontaktytor och i ditt arbete kan det bli aktuellt med samarbete med andra myndigheter och organisationer. Du kommer att ingå i ett tvärprofessionellt team bestående av specialpedagoger och psykologer som ger dig goda möjligheter till kollegialt lärande och utvecklingsmöjligheter i din roll som specialpedagog. Teamet har regelbunden extern handledning samt gemensamma utvecklingsdagar varje termin tillsammans med övriga specialpedagog-och psykologteam inom förskoleförvaltningen .

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare med specialpedagogutbildning. Du har erfarenhet av arbete som specialpedagog inom förskolan och har en gedigen kunskap av barn i behov av särskilt stöd samt erfarenhet av att handleda förskolepersonal. Som person är du lyhörd, kommunikativ och lösningsfokuserad. Du har god samarbetsförmåga och ett öppet och flexibelt förhållningssätt, gillar utmaningar och kan arbeta självständigt samtidigt som du trivs och ser möjligheterna med att arbeta i team. Varmt välkommen med din ansökan!

Förskoleförvaltningens huvuduppdrag handlar om att lägga grunden för ett livslångt lärande. Vi lockar kompetenta medarbetare genom att erbjuda spännande uppdrag, trygga anställningar och en arbetsplats där nyfikenhet och nytänkande är i fokus. Vi är en stor organisation med goda möjligheter till utveckling och nya karriärvägar.Förutom spännande utvecklingsmöjligheter blir du som anställd i Malmö stad erbjuden kompetensutveckling och friskvårdsbidrag. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Enligt skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta utdrag kan beställas på http://www.polisen.se/sv/Service/Blanketter/Registerutdrag/Vanliga-blanketter/skola_barnomsorg/ Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan, så var noga med att föra in alla meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Åse Ingemansson
Telefon 0706-61 53 33
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://malmo.se
Sista ansökningsdag 2 dec (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Förskoleförvaltningen har fem specialpedagog-och psykologteam som arbetar operativt med verksamheten i respektive utbildningsområde. Du har nu möjlighet att ingå i ett av våra team i utbildningsområde väster där du kommer att arbeta mot områdets förskolor utifrån verksamhetens behov.