Kock/kokerska sökes till bemanningsteamet i utbildningsområde öster

Kock/kokerska sökes till bemanningsteamet i utbildningsområde öster

Matsedelsplaneringen sker efter Livsmedelsverkets rekommendationer om bra mat i förskolan, och ska vara anpassad efter barnens preferenser. Maten ska vara vällagad och presenteras på ett aptitligt och trevligt sätt. Du ansvarar även för beställningar, egenkontroll och kökets budget. Förutom att laga mat ansvarar du självklart för städning och renhållning. I övrigt arbetar du med alla i köket förekommande arbetsuppgifter. Vid behov ska du även kunna arbeta som barnskötare i barngrupp.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har avslutad 3-årig (alt.2-årig äldre) gymnasieutbildning med inriktning restaurang och livsmedelsprogrammet eller eftergymnasial utbildning till kock som bedöms likvärdig. Gärna några års yrkeserfarenhet, kunskaper i näringsriktig mat, specialkoster och egenkontroll. Som person är du en idérik och kreativ matlagare med erfarenhet av matlagning i restaurang och/eller storkök. Du har också förmågan att vara lyhörd för matgästernas önskemål. Du har bra samarbete med övrig personal och även barn. Du ser möjligheter istället för svårigheter, är social, stresstålig, noggrann och flexibel. Vi söker dig som gör det där lilla extra. I dessa tjänster krävs en hög flexibilitet och en förmåga att anpassa sig snabbt. Tjänsten kommer att ha en hög grad av självständighet och vi söker någon som har idéer och tankar på vilken mat som ska tillagas och hur samarbetet ska se ut med pedagoger, barn och vårdnadshavare. Du delar visionen av att köket är en del av den pedagogiska verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan! I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut.

Förskoleförvaltningens huvuduppdrag handlar om att lägga grunden för ett livslångt lärande. Vi lockar kompetenta medarbetare genom att erbjuda spännande uppdrag, trygga anställningar och en arbetsplats där nyfikenhet och nytänkande är i fokus. Vi är en stor organisation med goda möjligheter till utveckling och nya karriärvägar. Förutom spännande utvecklingsmöjligheter blir du som anställd i Malmö stad erbjuden kompetensutveckling och friskvårdsbidrag. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Enligt skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta utdrag kan beställas på http://www.polisen.se/sv/Service/Blanketter/Registerutdrag/Vanliga-blanketter/skola_barnomsorg/ Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan, så var noga med att föra in alla meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Camilla Sandberg
Telefon 0709-46 24 58
Område Malmö stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.malmo.se
Sista ansökningsdag 24 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Detta är ett spännande uppdrag för kocken/kokerskan som har ambitioner och en vilja att påverka barnens måltider i hela utbildningsområde öster. Som kock i bemanningsteamet ersätter du ordinarie kockar när de är frånvarande. Detta kan vara på lite längre perioder men kan även vara en dag i taget akut. I uppdraget ingår att laga varierade frukostar, luncher och mellanmål som tillagas från grunden och ger barn och pedagoger nya smakupplevelser. Det serveras även specialkost.