Förskollärare till Almgårdens och Fölets förskola

Förskollärare till Almgårdens och Fölets förskola

Som förskollärare hos oss arbetar du för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Du leder och utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med resten av arbetslaget. Du har ett särskilt ansvar för undervisningen, och arbetar med läroplanen som bas utifrån varje barns kunskaper, erfarenheter och specifika förutsättningar. Alla förskollärare i Malmö stad har schemalagd tid (5 tim/vecka) för reflektion, dokumentation och lärande med kollegor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har förskollärarexamen. Vi vill gärna att du bidrar med engagemang, kreativitet och ett driv att utveckla verksamheten. Du möter varje barn med respekt och lyhördhet. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med vårdnadshavare och kollegor. Du behöver ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. För att tillsvidareanställas som förskollärare krävs förskollärarlegitimation, enligt Skollagen. Du som har förskollärarexamen men saknar legitimation, anställs på tidsbegränsad anställning. Varmt välkommen med din ansökan!

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit på tel 0771693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/. Blanketten finns i kategorin Belastningsregistret och heter Skola, förskola eller barnomsorg Belastningsregistret.
Mer info
Kontaktperson Maria Kepinska
Telefon 0723-54 89 16
Email Mejla Maria Kepinska
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://malmo.se
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Inom förskolan i Malmö stad får du löpande kompetensutveckling, tydliga karriärmöjligheter och ett nära ledarskap. Läs mer på http://www.malmo.se/förskolekarriär. Vi på Almgårdens förskola och Fölets förskola söker en ny förskollärare! Du är välkommen till ett arbetslag och en arbetsplats som andas lust till utveckling. Precis som barnen är vi inte - vi blir! Vi vill gärna träffa dig om du, liksom vi, värdesätter ett positivt förhållningssätt och bemötande. Almgårdens förskola och Fölets förskola har fyra avdelningar var (två 1-3 års avdelningar och två 3-5 års avdelningar) och ligger i Almgårdens bostadsområde . Mellan avdelningarna sker ett nära samarbete, där syftet är att avdelningarnas projektarbeten och miljöer ska integreras i varandra. För oss är det viktigt att skapa förutsättningar för varje barn att aktivt ta del av sitt eget lärande och utveckling. Lekens betydelse, den dagliga utevistelsen och den skapande verksamheten genomsyras på våra förskolor. Almgårdens förskola och Fölets förskola har eget tillagningskök där våra kockar lagar en varierande och näringsriktig kost. Vi erbjuder: * Ett unikt sätt att arbeta med systematiskt kvalitetsarbete, där stor vikt läggs på opponering som metod för att fördjupa arbetet och delaktigheten kring områdets kvalitetsplaner men också att främja det kollegiala lärandet * Handledning av förste förskollärare, pedagogiska teamet samt specialpedagogiska teamet.