Barnskötare sökes till bemanningsteam Söder

Barnskötare sökes till bemanningsteam Söder

Vill du utvecklas i ditt arbete och få chansen att arbeta på flera förskolor ?
Är du en person som är duktig på att ge god omsorg till barnen, är du väl förtrogen med läroplanen och dess mål och har du dessutom ett gott bemötande gentemot barn, kollegor och föräldrar?
Arbetet i bemanningsteamet kommer att utgöra en möjlighet för dig att utforska nya arbetsplatser, komma i kontakt med nya arbetssätt och utveckla ditt kontaktnät.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad barnskötare.

Du ska vara väl insatt i förskolans läroplan.
Du bör ha minst ett års erfarenhet från arbete i förskola.

Förutom att du har utbildning som barnskötare tror vi att nedanstående egenskaper är mycket viktiga för att du ska lyckas i din roll i bemanningsteamet:


* Flexibel och anpassningsbar - arbetsplatserna varierar i stor utsträckning och olika arbetssätt passar på olika barngrupper.

* God perceptiv förmåga - snabbt kunna sätta dig in i nya miljöer.

* Engagerad och entusiastisk - vid många arbetsplatsbyten är det viktigt att vara nyfiken och att ha en förmåga att kunna engagera sig i en ny arbetsmiljö, nya arbetskollegor och nya barngrupper.

* Social med ett gott bemötande - för att lätt kunna smälta in i arbetsgruppen och skapa en god kontakt med föräldrarna.

* Trygg i din yrkesroll - en medarbetare i teamet är en resursförstärkning av god kvalité. Detta ska ge uttryck i arbetet med barnen, och i relation med ordinarie personal.

* God svenska - för att bedriva god språkutveckling på ett naturligt sätt, i till exempel samtal och sagor.

Förskoleförvaltningens huvuduppdrag handlar om att lägga grunden för ett livslångt lärande. Vi lockar kompetenta medarbetare genom att erbjuda spännande uppdrag, trygga anställningar och en arbetsplats där nyfikenhet och nytänkande är i fokus. Vi är en stor organisation med goda möjligheter till utveckling och nya karriärvägar. I Malmö stad leds varje förskoleområde av en förskolechef samt två biträdande förskolechefer och två förste förskollärare. För dig som anställd innebär det tillgången av ett nära ledarskap med fokus på såväl din arbetsmiljö som den pedagogiska utvecklingen på förskolan och kanske i framtiden även ett möjligt karriärsteg för dig? Förutom spännande utvecklingsmöjligheter blir du som anställd i Malmö stad erbjuden kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och för dig som är nyutexaminerad en givande introduktionsperiod med en mentor.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Enligt skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta utdrag kan beställas på
http://www.polisen.se/sv/Service/Blanketter/Registerutdrag/Vanliga-blanketter/skola_barnomsorg/

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan, så var noga med att föra in alla meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Marita Tanninen
Telefon 0708 90 74 89
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.malmo.se
Sista ansökningsdag 27 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Nu har du chans att utvecklas som barnskötare i Malmö stad!

Utbildningsområde Söder har ett bemanningsteam indelat i mindre områden där man är knuten till ett antal förskolor. Medarbetarna i teamet har som funktion att täcka kortare frånvaro på förskolorna. Teamet leds av en sektionschef och bemannas av barnskötare och en kock.