Barnskötare sökes till Älggårdens förskola, Malmö stad

Barnskötare sökes till Älggårdens förskola, Malmö stad

Som barnskötare arbetar du för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Tillsammans med resten av arbetslaget utformar du den pedagogiska verksamheten. Du arbetar för att erbjuda en trygg omsorg och stimulera barnens utveckling och lärande. Alla barnskötare i Malmö stad har schemalagd tid (2 tim/vecka) för reflektion, dokumentation och lärande med kollegor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du bör vara insatt i förskolans styrdokument och ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Vi vill gärna att du bidrar med engagemang, kreativitet och en positiv anda. Du möter varje barn med respekt och lyhördhet. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med vårdnadshavare och kollegor.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit på tel 0771693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/. Blanketten finns i kategorin Belastningsregistret och heter Skola, förskola eller barnomsorg Belastningsregistret.
Mer info
Kontaktperson Lena Christén
Telefon 0768-76 06 39
Område Malmö stad
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.malmo.se
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Inom förskolan i Malmö stad får du löpande kompetensutveckling, tydliga karriärmöjligheter och ett nära ledarskap. Läs mer på http://www.malmo.se/förskolekarriär. Älggårdens förskola ligger nära Limhamns centrum i ett lugnt bostadsområde med närhet till olika naturmiljöer. Förskolan består av fyra avdelningar uppdelade i yngre och äldre barn. Gården är lummig och väcker lust till lek och utforskande för barn. Som barnskötare hos oss får du möjlighet att vara delaktig i förskolans arbete med att arbeta för en trygg, säker och lustfylld förskola där alla barn ska känna glädje. Du tar ansvar för att genomföra uppdraget enligt våra styrdokument tillsammans med förskollärare och kollegor. Förskolan arbetar aktivt med att skapa utmanande pedagogiska miljöer som stimulerar barn till lek och utforskande, vi ser gärna att du har intresse och kunskap av att utforma pedagogiska miljöer.