Fiskarhedenvillan söker agent/säljare till Malmö

Fiskarhedenvillan söker agent/säljare till Malmö

Vill du förverkliga husdrömmar?

Fiskarhedenvillan söker nu en driven och engagerad säljare/agent som vill vara med på vår fortsatta resa att bli nummer ett i Sverige!

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare/agent är du högst bidragande till att förverkliga våra kunders husdrömmar. I egenskap av egen företagare, inom ditt geografiska område, ansvarar du för att marknadsföra och sälja Fiskarhedenvillan produkter och tjänster. Du jobbar proaktivt och skapar aktiviteter genom medverkan på event, husvisningar och bomässor. Dessutom kommer du ha en viktig och avgörande roll för våra kunder genom hela byggprocessen. Enkelt förklarat, du är med hela vägen, från idé till entré.

Vem är du?

Det viktigaste för oss är dina egenskaper och ditt engagemang men vi ser gärna att du som söker har minst 10 års arbetslivserfarenhet, gärna med erfarenhet av försäljning inom liknande verksamhet. Du är en person som har stort kundfokus, ser lösningar samt värdet av att skapa förtroendefulla relationer. Arbetet ställer stora krav på att hantera flera kundprojekt samtidigt. Därför ser vi att du är en stresstålig och strukturerad person. Dessutom är det en fördel om du känner dig bekväm med att arbeta administrativt i digitala miljöer.

Lokal förankring på orten är något vi ser som viktigt för att bli framgångsrik. Har du dessutom erfarenhet av projektledning, kunskap om husbyggnation och ett kontaktnät med entreprenörer ser vi det som en extra merit. Som säljare/agent har du stora förutsättningar att skapa din egen framgång, samtidigt som du bidrar till helheten. Arbetet innebär möjlighet till flexibla arbetstider. Kvälls- och helgsjobb förekommer.

För att du ska lyckas kommer du under den första tiden erbjudas en gedigen introduktion/utbildning varvat med försäljningsarbete. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat regionalt säljteam och din regionchef Sandra kommer, tillsammans med övriga organisationen, finnas till hands för att möjliggöra din framgång!

Känns det intressant? Missa då inte ditt livs chans! Sök dig till laget som brinner för framgång och som arbetar med Sveriges mest flexibla hussortiment med hög kvalité. Vi vill hjälpa kunden med att förverkliga sitt livs affär, samtidigt som kunden och vi känner oss trygga och nöjda genom hela processen.

Tjänstgöringsort: Malmö

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Anställningsform/omfattning: Egen företagare/Heltid

Kontaktpersoner:

Sandra Wallin, Regionchef, 042-3110122

Niclas Brandshage, Marknads-och försäljningsdirektör, 0243-79 42 62

Om Fiskarhedenvillan

Vi har funnits sedan 1993 och levererar ungefär 550 villor varje år. Bland våra medarbetare hittar du bland annat administratörer, köksarkitekter och ingenjörer. Inom ramen för ett väl etablerat nätverk samarbetar vi också med noga utvalda återförsäljare, entreprenörer, leverantörer och experter inom olika områden.

Vår affärsidé är att tillsammans med våra kunder utveckla marknadens mest prisvärda och platsbyggda kvalitetshus. Vår vision är att vi ska vara förstahandsvalet för kvalitetsmedvetna husbyggare i Norden med marknadens mest nöjda kunder. Vårt huvudkontor ligger i Borlänge, Dalarna, men vi finns via våra sälj- och regionkontor representerade i Sverige, Norge och på Åland.

Då vi på förhand beslutat annonserings- och sökvägar undanber vi oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://fiskarhedenvillan.se/
Sista ansökningsdag 1 juni 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har funnits sedan 1993 och levererar ungefär 600 villor varje år. Bland våra medarbetare hittar du bland annat administratörer, köksarkitekter och ingenjörer. Inom ramen för ett väl etablerat nätverk samarbetar vi också med noga utvalda återförsäljare, entreprenörer, leverantörer och experter inom olika områden. Vår affärsidé är att tillsammans med våra kunder utveckla marknadens mest prisvärda och platsbyggda kvalitetshus. Vår vision är att vi ska vara förstahandsvalet för kvalitetsmedvetna husbyggare i Norden med marknadens mest nöjda kunder. Vårt huvudkontor ligger i Borlänge, Dalarna, men vi finns via våra sälj-och regionkontor representerade i Sverige, Norge och på Åland.