SERVICERÅDGIVARE JAGUAR LAND ROVER MALMÖ

SERVICERÅDGIVARE JAGUAR LAND ROVER MALMÖ

Som Servicerådgivare hos oss är du företagets ansikte utåt och lite av spindeln i nätet. Du tar emot våra kunder med en hög grad av service och premiumkänsla, vilket våra kunder är vana med.
Du följer dem genom deras serviceprocess och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att boka in kunder, ta emot och lämna ut bilar, prissätta jobb samt ringa kunder med prisförslag.

Du kommer även till viss del att bedöma garantianspråk, försäkringsärenden, bearbeta kundreklamationer och vägleda kunderna så de känner sig speciella efter sitt besök hos oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet från ett serviceyrke och som trivs i en roll med mycket kundkontakt. Du har stor passion för service, och du har en drivkraft att alltid vilja överträffa kundens förväntningar.

Det är meriterande om du tidigare jobbat inom fordonsbranschen, men det är inget krav. Dock ser vi att du har 2-3 års erfarenhet av kundmottagning och/eller vana att hantera lagerhållning, inventering etc. Som person är du lösningsorienterad och bra på att hålla igång flera arbetsuppgifter parallellt i en miljö med högt tempo. Vi tror även att du är en van datoranvändare och har lätt för att sätta dig in i nya system och uppgifter.

Din tjänst
innebär samarbete med övrig personal där vi ser att du är kommunikativ och samarbetsvillig och prestigelös. Vår teamkänsla där alla är lika viktiga värderar vi mycket högt. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet i denna rekrytering.

B-körkort är ett krav och då merparten av materialet du arbetar med är på engelska måste du behärska det svenska och engelska språket i både tal och skrift.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett ungt expansivt företag (med en stor koncern i ryggen) där du är med och bygger verksamheten för framtiden. Ett självständigt arbete med goda utvecklingsmöjligheter och där en god teamkänsla är grunden för att leverera kundnöjdhet utöver det vanliga. Du får arbeta med två ikoniska varumärken i en bransch med spännande utveckling där Jaguar Land Rover ligger i framkant med framtidens produkter.

Tjänsten är heltid. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Du sänder ditt CV och ett personligt brev varför just du är den vi skall välja till denna superspännande tjänst till: jobb@jl.forenadebil.se

Vi kommer påbörja processen löpande, då tjänsten avses att tillsättas omgående.
Mer info
Telefon 0406853300
Email Mejla Förenade Bil JL i Malmö AB
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 dec 2019 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jaguar och Land Rover är två av de mest ikoniska varumärkena på dagens bilmarknad, och kanske den bilaktör som har den mest imponerande utvecklingen av produkter de senaste tio åren.
Förenade Bil JL i Malmö är sedan 2016 Skånes exklusiva återförsäljare av dessa premiummärken med en komplett servicemarknad. Verksamheten bedrivs i en separat Jaguar Land Rover anläggning på Djurhagegatan i Malmö, som invigdes i oktober 2017.