Billackerare

Billackerare

Jobba med oss på Förenade Bil!

Förenade Bils verksamheter rullar på bra och vi behöver förstärka vår organisation. Vill du göra ett medvetet val att jobba med ett starkt varumärke på ett företag med en 100-årig historia och ha många trevliga kollegor är du hjärtligt välkommen att söka den lediga tjänsten.

Vi söker nu erfarna billackerare till Förenade Bil Skadecenter i Malmö. Vi söker dig som är flexibel och lösningsorienterad.

Vi söker dig som har jobbat många år i lackboxen och strävar efter att prestera det bästa och tar egna indikativ och kan jobba i högt tempo.

Kvalifikationer:

För tjänsterna ska du ha lång erfarenhet av billackering, ska kunna behärska högt tempo och vara engagerad av så väl ditt arbete och viljan till att utvecklas ytterligare som Lackerare.
Du ska ha goda kunskaper i svenska både tal och skrift.
Vi lägger hög vikt vid att du är noggrann och kvalitetsmedveten och vill leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité.

Vi önskar tillsätta tjänsten snarast möjligt, intervjuer kommer därför hållas löpande.

Är du intresserad av jobben som billackerare, maila ditt CV samt personliga brev:

Bilplåtslagare i Malmö
christoffer.hammar@forenadebil.se

Välkommen med din ansökan, vi är nyfikna på dig!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon, Lackerare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.forenadebil.se
Sista ansökningsdag 18 juni 2021 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Förenade Bil har varit verksamma inom bilbranschen sedan 1921 och varit återförsäljare för BMW sedan 1951. Vi har fullserviceanläggningar på flera platser i Skåne. Gå gärna in på www.forenadebil.se för mer info.