Skadereparatör/Plåtslagare

Skadereparatör/Plåtslagare

Är du den vi söker?!

Nu söker vi efter en duktig Skadereparatör/Plåtslagare
till vårt Skadecenter i Malmö.

Vi söker dig som är socialt utåtriktad, flexibel och lösningsorienterad. I rollen som bilskadereparatör kommer du att utföra reparationer på krockskadade bilar och i reparationsarbetet ingår byte av karossdetaljer, riktning av plåtdetaljer, utförande av svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontering och montering av teknisk utrustning.

Vi lägger hög vikt vid att du är serviceinriktad, har kunden i fokus samt är en team-player. Du är noggrann och kvalitetsmedveten och vill leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité.

Kvalifikationer

För denna tjänst ska du ha en fordonsteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är van att arbeta med både dator och telefon som redskap och du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Tjänsten kräver körkort med minst B-behörighet. Arbetet är på heltid, förlagd måndag-fredag.

Intresserad?

Maila CV samt personligt brev till platschef Skadecenter Christoffer Hammar, christoffer.hammar@forenadebil.se.

Välkommen till Förenade Bil
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.forenadebil.se
Sista ansökningsdag 26 okt 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Förenade Bil AB är ett av landets äldsta bilföretag och har varit återförsäljare för BMW sedan 1951. Med vår långa erfarenhet kan vi lugnt säga att vi kan bilar och är väldigt stolta att kunna erbjuda våra kunder produkter med den senaste tekniken samt högklassig elegans. Förenade Bil finns i Malmö, Kristianstad, Lund, Helsingborg och Ängelholm.