Plåtslagare

Plåtslagare

Jobba med oss på Förenade Bil!

Förenade Bils verksamheter rullar på trots rådande omständigheter och vi kommer att anställa fler medarbetare. Vill du göra ett medvetet val att jobba med ett starkt varumärke och ha många trevliga kollegor är du hjärtligt välkommen att söka någon av de lediga tjänsterna.

Vi söker fyra duktiga Plåtslagare
till Förenade Bil, tre tjänster på vårt Skadecenter i Malmö och en är på vår anläggning i Helsingborg. Vi söker dig som är flexibel och lösningsorienterad.

I rollen som Plåtslagare
kommer du att utföra reparationer på krockskadade bilar och i reparationsarbetet ingår byte av karossdetaljer, riktning av plåtdetaljer, utförande av svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontering och montering av teknisk utrustning.

Kvalifikationer

för tjänsterna är att du ska ha en fordonsteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du bör behärska svenska flytande i tal och skrift men gärna även ha grundläggande kunskaper i engelska.

Vi lägger hög vikt vid att du är noggrann och kvalitetsmedveten och vill leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité.

Är du intresserad av jobben som plåtslagare, maila ditt CV samt personliga brev:

Plåtslagare i Malmö:
christoffer.hammar@forenadebil.se

Plåtslagare i Helsingborg:
niklas.lindblad@forenadebil.se

Välkommen med din ansökan, vi är nyfikna på dig!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.forenadebil.se
Sista ansökningsdag 23 juni 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Förenade Bil AB är ett av landets äldsta bilföretag och har varit återförsäljare för BMW sedan 1951. Med vår långa erfarenhet kan vi lugnt säga att vi kan bilar och är väldigt stolta att kunna erbjuda våra kunder produkter med den senaste tekniken samt högklassig elegans.
Förenade Bil finns i Malmö, Kristianstad, Lund, Helsingborg och Ängelholm.