Bilmekaniker

Bilmekaniker

Jobba med oss på Förenade Bil!

Förenade Bils verksamheter rullar på trots rådande omständigheter och vi kommer att anställa fler medarbetare. Vill du göra ett medvetet val att jobba med ett starkt varumärke och ha många trevliga kollegor är du hjärtligt välkommen att söka den lediga tjänsten.

Vi söker en skicklig Mekaniker till vår anläggning i Malmö. Vi söker dig som är noggrann och kvalitetsmedveten och vill leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité.

I rollen som Bilmekaniker kommer du att utföra reparations- och servicearbeten på BMW och MINI bilar enligt BMW´s standard.

Kvalifikationerna för denna tjänst är att du ska ha fordonsteknisk utbildning och några års erfarenhet av att arbeta som bilmekaniker. Du är van att arbeta med både dator och telefon som redskap. Du bör behärska svenska flytande i tal och skrift men gärna även ha grundläggande kunskaper i engelska. Vi lägger hög vikt vid att du är serviceinriktad, har kunden i fokus samt är en lagspelare.

Tjänsten kräver körkort med minst B-behörighet. Arbetet är på heltid, förlagd måndag-fredag.

Vi önskar tillsätta tjänsten snarast möjligt, intervjuer kommer därför hållas löpande.

Är du intresserad av jobbet som Mekaniker, maila ditt CV samt personliga brev till servicemarknadschefen Adnan Skenderovski, adnan.skenderovski@forenadebil.se

Välkommen med din ansökan, vi är nyfikna på dig!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.forenadebil.se
Sista ansökningsdag 10 juni 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Förenade Bil har varit verksamma inom bilbranschen sedan 1921 och varit återförsäljare för BMW sedan 1951. Vi har fullserviceanläggningar på flera platser i Skåne. Gå gärna in på www.forenadebil.se för mer info.