HEAD OF LOGISTICS – GLOBAL SUPPLY

HEAD OF LOGISTICS – GLOBAL SUPPLY

Vi står inför en betydande förändringsresa inom Global Supply där fantastiska möjligheter och spännande utmaningar står för dörren. Vår anpassning till framtida krav och behov är för oss en självklarhet med också en förutsättning för att fortsätta som en av marknadsledarna inom vår bransch. Till vår nyinrättade tjänst som Head of Logistics söker vi nu en effektiv och entusiasmerande förändringsledare som både kan ställa krav, sälja in och driva projekt.

Ditt fokus och dina ansvarsområden ligger framför allt inom optimering av logistik och effektivisering av flöden inom Global Supply. Initialt ansvarar du för 300-500 MSEK vilket kommer att växa kraftigt i takt med att vi utvecklar våra verksamhetsområden. Hög grad av förändringsbenägenhet och flexibilitet är därför en förutsättning för att kunna trivas och göra ett bra jobb.

Du har en relevant universitets-/högskoleexamen och minst tio års erfarenhet där förändringsarbete, personalledning och internationella inslag ingått. Troligen har du relevant erfarenhet från större bolag inom FMCG, e-handel och/eller management consulting. Bakgrund från ledande befattning/ar inom logistik, supply chain, försäljning eller finans förutsätter vi liksom dokumenterad erfarenhet av att driva omfattande komplexa projekt där stakeholder management varit avgörande. Utmärkande för din personlighet är bl.a. att du är strategisk, analytisk, systemorienterad, affärsmässig och resultatfokuserad.

Du är en generalist som trivs med internationella kontakter, talar och skriver engelska obehindrat och har goda kunskaper i svenska.

Tjänsten är på heltid med placering i Malmö. Du rapporterar till Director of Global Supply och ingår i ledningsgruppen för Global Supply. Vidare har du personalansvar för 8-10 personer och en privat situation som medger ca 20-30 resdagar, inom framförallt Europa, per år.
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten.
Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink på +46 705 54 03 42 eller helena.heijmink@comcube.se alt. Helena
Fransson på +46 705 54 05 04.

Notera att vi arbetar med urvalet löpande! Du ansöker om tjänsten genom att bifoga din personliga presentation och ditt CV via denna länk: https://comcube.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:207578/

Sökord: Malmö, Skåne, Logistik, Supply Chain, Försäljning, Flöden, Optimering, Internationell
Mer info
Kontaktperson Helena Heijmink
Telefon 070-554 03 42
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.comcube.se/
Sista ansökningsdag 13 juli (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ComCubes samlade kunskap och erfarenhet inom rekrytering, search och system är både lång och gedigen. Nöjda kunder och kandidater är A och O i vår verksamhet. För oss har varje uppdrag och affär betydelse. Vi lägger stor vikt vid att sätta oss in i våra kunders verksamhet och förstå behovet så att vi därigenom optimerar förutsättningarna för att göra ett mycket bra arbete. ComCube gör alltid ett noggrant övervägande om vi är rätt samarbetspartner för uppdraget. När vi tar oss an ett uppdrag garanterar vi alltid att leverera hög kvalitet, i tid, till ett rimligt pris.

Vi är experter på rekrytering av akademiker och tjänstemän. Vi arbetar framför allt med chefer och specialister men vi genomför också uppdrag där det krävs kortare erfarenhet i kombination med hög kapacitet. Vårt erbjudande riktar sig dels till företag och organisationer som vill ha hjälp med hela rekryteringsprocessen från kravprofil till testning och referenstagning, dels till företag som har möjlighet att sköta största delen av rekryteringsarbetet själv men som har behov av hjälp med en eller ett par delar av processen.