Onsite IT-tekniker | Malmö | Experis

Onsite IT-tekniker | Malmö | Experis

Är du på jakt efter ett jobb där du får arbeta självständigt med teknisk problemlösning? Är du en metodisk person med förmågan att tänka analytiskt? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Experis en IT-tekniker till vår kunds verksamhet i Skåne. Välkommen med din ansökan till oss på Experis!Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Experis och vår kund. Du kommer att bli anställd av Experis men arbeta på plats hos kunden.

Vi på Experis söker dig som har stort IT-intresse, har några års erfarenhet av IT-support och som är utåtriktad och tycker om den personliga kontakten med kunder. Du är självständig och kan strukturera din arbetstid. Dessutom har du goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett systematiskt tillvägagångssätt när du löser uppgifter och att du tar förnuftiga beslut som bygger på analys. Det är också viktigt att du besitter en gedigen kunskap inom ditt område.

För anställning krävs körkort samt uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

I rollen som IT-tekniker jobbar du med tickets och servicedesk ute på plats hos olika kunder i Skåne, främst i Malmö. Du ansvarar du för att jobba med service, support och drift av IT-miljöer samt arbeta med systemförbättringar, drift och underhåll av operativsystem och applikationer. Dessutom kommer du hjälpa kunder med nyinstallationer, uppgraderingar och andra typer av förbättringsarbeten.

Experis är ett ledande konsultbolag inom IT/Tech i Sverige och del av den globala koncernen ManpowerGroup. Som konsult hos Experis får du chansen att avancera snabbt. Vi hjälper dig att ta nästa karriärsteg inom IT utifrån dina unika talanger. Tillsammans lägger du och din konsultchef upp en plan som möter dina karriärmål. Hos oss har du en trygg anställning och kan se fram emot både spännande arbetsuppgifter och ett nätverk av trevliga och kompetenta kollegor.

Som anställd på Experis har du tillgång till kompetensutveckling till exempel via plattformen Experis Career Accelerator där du har möjlighet att utbilda och certifiera dig inom många områden, exempelvis Cloud och Cyber security.

Experis har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.experis.se/
Sista ansökningsdag 3 dec 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Experis är ett av Sveriges största konsultbolag inom IT. Vi är en av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m.