Strategisk inköps- och kvalitetsansvarig till Everyday Baby i Lund

Strategisk inköps- och kvalitetsansvarig till Everyday Baby i Lund

Är du en erfaren och kreativ person med fokus på inköp och kvalitet? I vårt unga bolag får du vara med och forma rollen som inköps- och kvalitetsansvarig, en roll som ger dig spännande utmaningar att gå till jobbet med ett leende på läpparna. Våra produkter efterfrågas i allt större utsträckning - Vem anser inte att en nappflaska med värmeindikator är en fenomenal uppfinning, bara för att nämna en i raden smarta produkter som underlättar livet för dagens småbarnsföräldrar.

Om tjänsten

Everyday Baby utvecklar och tar fram innovativa och smarta säkerhetsprodukter för barnfamiljer. Företaget som ligger på Ideon Science Park i Lund, har bl a vunnit pris som 'Årets Unga Entreprenör 2018', ´Årets Bästa Företag 2016´ och blivit uppmärksammade i internationell media. Vi behöver nu utöka vårt härliga team och söker en skarp Inköps- och kvalitetschef. Du kommer in i ett expansivt skede när vi nu skalar upp verksamheten. Vår företagskultur präglas av högt tempo, stark entreprenörsanda och en öppen atmosfär där varje medarbetare är viktig och får bidra med sin expertis.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att ansvara för hela processen som innefattar Supply Chain, kvalitet, inköp men även planera logistik. Genom att analysera lagernivåer och logistikflöden ser du med ett tränat öga när lagersaldon behöver fyllas på och leveranser sker i rätt tid. Att vara inköps- och kvalitetschef hos oss innebär att du upprätthåller rätt produktkvalitet enligt standarder och krav samt tar fram och utvecklar kvalitetsrutiner som bl a innebär kvalitetsutveckling med våra leverantörer. Vidare kommer du ansvara för våra inköpsrutiner, leverantörsavtal samt säkerställa vår orderhantering. I rollen som inköps- och kvalitetschef förväntas du föreslå och implementera struktur för hela kvalitets- och inköpsprocessen, här kommer dina tidigare erfarenheter att bli en viktig tillgång för oss.

Vem är du?

För att lyckas i rollen tror vi att du har en akademisk examen eller motsvarande inom området. Du har minst 4-5 års erfarenhet från en liknande roll där du kanske jobbat med allt ifrån kvalitet, inköp och logistik till planering och orderhantering. Meriterande om du tidigare har jobbat med någon form av projektledning, produktutveckling eller tillverkning av något slag.
Du har god analytisk förmåga och har strategiska färdigheter samt ett starkt personligt fokus kring att skapa värde och driva kundnöjdhet. Du är prestigelös både internt såväl som externt och har lätt för att skapa goda och långsiktiga affärsrelationer. Att vara noggrann och lösningsfokuserade ser du som en självklarhet i din yrkesroll och du tar gärna egna initiativ för att driva processer framåt. Vidare är du kommunikativ och självständig. Har du tidigare arbetat med kinesiska leverantörer ser vi det som en fördel. Dina tidigare kollegor beskriver dig som en ansvarstagande, pålitlig och lugn person som är lätt att samarbeta med. Du är införstådd med att rollen innefattar resor till leverantörer specifikt leverantörer i Kina men även eventuellt andra länder.

Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Det är även meriterande om du behärskar Mandarin/Kinesiska men detta är inget krav.

Om verksamheten

Everyday Baby grundades 2013 med målet att underlätta vardagen för föräldrar och barn genom att utveckla innovativa säkerhetsprodukter i bra material, som glas och silikon. Bland produkterna hittar man en temperaturindikerande nappflaska i glas och en solskyddsindikator som indikerar när det är dags att smörja sig eller sitt barn med mer solkräm.. Everyday Baby är ett ungt bolag men har lyckats etablera sig i över 18 länder, som Spanien, Tyskland, Frankrike, Sydkorea, Kina, Schweiz, Österrike, Skandinavien, Albanien, Finland, Polen, Tjeckien, Brasilien, Vietnam, Taiwan, Luxemburg, Malaysia, Singapore med flera.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Mia Erenius
Telefon 0720-70 47 43
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (41 dagar kvar)