Projektledande säljare till internationellt mediebolag

Projektledande säljare till internationellt mediebolag

Vill du bli en del av ett engagerat säljteam i ett expansivt företag? Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och söker nu nya medarbetare som vill göra karriär inom mediebranschen.

European Media Partner är ledande inom content marketing i norra Europa och producerar och distribuerar allt från magasin till tematidningar i den ledande dagspressen och skräddarsydda digitala temakampanjer. Enkelt uttryckt jobbar vi med värdeskapande marknadsföring, content marketing, som fokuserar på kundens målgrupp. Det är det här vi är experter inom. Företaget grundades 2012 i Malmö och i dag finns vi, förutom i södra Sverige, även i Amsterdam, Oslo, Köpenhamn och Hamburg. Vi kommer såklart att växa ytterligare och öppna upp kontor i flera länder, men för att göra det behöver vi din hjälp. Det är nämligen våra mediesäljare som bygger grunden för våra expansioner och framgångar. Som du säkert redan förstått så präglas vårt företag av en stark säljkultur, möjligheter och entreprenörsanda.

Vår vision är att bli den ledande aktören på den europeiska marknaden, därför söker vi nu en driven säljare som kan, och vill, växa med oss!

Om tjänsten

I rollen som projektansvarig säljare driver du varje projekt, det vill säga tidning, från idé till färdig produkt. Du har ett självständigt ansvar för annonsförsäljningen och du gör allt i säljprocessen från nykundsbearbetning till avslut och uppföljning. Förutom att finansiera tidningen så har du ansvar för att hitta relevanta intervjupersoner, ha kontakt med våra frilansande journalister och säkerställa att allt material är inne före tryck. Telefonen blir ditt viktigaste verktyg och försäljningen sker mot företag över hela Sverige. Anställningen är en heltidstjänst på vårt huvudkontor i Malmö

För att klara av det bör du vara självgående och målmedveten. Vi ställer höga krav och vet hur man når bra resultat, samtidigt som vi har väldigt kul på arbetsplatsen.

Vi söker dig som..
  • Vill ta nästa steg i karriären och utvecklas som säljare.
  • Siktar mot toppen och jobbar hårt för att nå uppsatta mål.
  • Värdesätter frihet under ansvar och högt i tak.
  • Har en positiv energi som du gärna delar med dig av - samarbete är en förutsättning för att lyckas!
  • Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av försäljning, annan relevant arbetslivserfarenhet eller eftergymnasial utbildning.
Vi erbjuder...
  • Ett varierande jobb - du är säljare och projektledare samtidigt. Varje år leder du flera kampanjer där du ansvarar för allt från försäljning och innehåll till slutlig produkt.
  • EMP Sales School - en gedigen säljutbildning som anpassas efter din personliga utveckling.
  • Stor möjlighet att påverka din lön. En hög marknadsmässig fastlön med provision och bonus utan tak.
  • Utveckling och karriär - hos oss är möjligheterna stora och du bestämmer själv hur långt du vill nå. Det finns även möjlighet att göra en internationell karriär.
  • Anställningen är en heltidstjänst på vårt huvudkontor i Malmö - med provanställning på sex månader.
Ansöka

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med söka. Sök tjänsten genom att klicka på "Sök tjänst" och bifoga ditt CV och personliga brev.

Vid frågor, hör av dig till: rekrytering@europeanmediapartner.com

Vill du veta mer om European Mediapartner så ta en titt på vårt Instagramkonto eller på vår hemsida europeanmediapartner.com.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 aug (46 dagar kvar)