Sommarjobbare till vår kund i Helsingborg

Sommarjobbare till vår kund i Helsingborg

Nu söker vi 2 ansvarsfulla medarbetare för ett härligt sommarjobb i Helsingborg!

Ett härligt sommarjobb finns nu att söka för dig som vill jobba utomhus under veckorna 28 - 33 eller 29 - 31. Skriv i din ansökan vilka veckor du är intresserad av.

Arbetsuppgifterna innebär daglig tillsyn till avtalade områden, tömning och byte av papperskorgar samt plock av skräp på markytor. Du kommer mestadels att köra runt i en mindre elbil och följa specifika rundor.

Uppdraget är på heltid med fasta arbetstider klockan 05.00 - 14.00 måndag - fredag.

Din profil

Vi söker dig som är noggrann, positiv och trivs med att jobba självständigt men som även kan samarbeta med kollegor.

Du innehar B-körkort och kan ta dig smidigt till Helsingborg. Du trivs med att arbeta praktiskt och fritt. Du tar ansvar och har en mycket god initiativtagningsförmåga, vidare är du serviceinriktad och bidrar med en god stämning på arbetsplatsen. Vid denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du blir anställd hos Eterni för att sedan arbeta ute hos vårt välkända kundföretag. Vi rekryterar löpande och uppstart är omgående.

Du är varmt välkommen med din ansökan idag!

Du ansöker direkt på www.eterni.se

Ort/Placering: Helsingborg

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Frågor rörande tjänsten svarar Amanda Ring på via amanda.ring@eterni.se alternativt 0738-617273.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 24 maj 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Snart går vi samman under namnet Eterni och stärker vår position i Sverige ytterligare. Empleo bemanning och rekrytering är sedan april 2022 uppköpt av Eterni Group. Tillsammans med Moment i Danmark, Eterni i Norge och Eterni i Sverige, kommer den nya företagsgruppen stärka sin position i Sverige och Norden av flexibla bemanningslösningar än mer. Gruppen kommer att ha verksamhet över hela Danmark, Norge och i stora delar av Sverige med en samlad omsättning på över 3,5 miljarder svenska kronor.

Vi värnar om den personliga relationen och det mänskliga mötet, där vi tillsammans kan skapa framgång och långsiktigt goda samarbeten. Vi hjälper våra kunder och medarbetare att utvecklas och nå sina uppsatta mål. Vår målsättning är att bygga upp ett företag som sätter alla kunder, konsulter och kandidater i fokus utifrån deras unika behov. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.eterni.se