Mötesbokare

Mötesbokare

Extrajobb som Mötesbokare B2B sökes till vår kund i Malmö

Är du student och vill ha ett arbete som B2B Mötesbokare vid sidan av studierna samt knyta kontakter med framtida arbetsgivare redan nu? Drivs du av att skapa affärsmöjligheter och etablera nya kundrelationer? Vill du arbeta på en konsultfirma som samarbetar med de mest ansedda bolagen i Sverige? Då ska du söka denna tjänst idag! 

ARBETSUPPGIFTER
Vår kund växer och söker nu studenter som vill arbeta ca 10-15 timmar i veckan vid sidan av studierna. Detta är ett ypperligt tillfälle för dig som studerar och vill samla erfarenhet och kunskap under studietiden samt skapa kontakter med framtida arbetsgivare. Du kommer att arbeta som Mötesbokare för de mest kända aktörerna på marknaden och hantera allt från segmenteringar till relationsskapande kontakter med kunder. I din roll som Mötesbokare kommer du söka efter affärsmöjligheter genom att skapa relationer med nya potentiella kunder i samarbete med säljkonsulterna i ditt team.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som: 

  • Nykundsbearbetning via telefon och mail. 
  • Segmentering och prospektering.
  • Administration i CRM-system.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Mötesbokare behöver du ha ett intresse för försäljning samt känna dig trygg med att skapa goda relationer med nya kunder. Din nyfikenhet och vilja att prata med nya människor driver dig och ditt arbete framåt. Vi ser gärna att du har en positiv inställning med ett stort engagemang och trivs med att arbeta mot tydligt uppsatta mål. Vi söker dig som uppskattar ett gott samarbete internt och ser det som en självklarhet att vidareutveckla både dig själv och verksamheten. 

Viktigt för tjänsten:

  • Intresse och/eller erfarenhet från nykundsbearbetning.  
  • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift. 
  • God dator- och systemvana. 
  • Handlingskraftig och strukturerad. 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Mötesbokare är ett konsultuppdrag där omfattningen kommer att anpassas utifrån din tillgänglighet, ca 10-15 timmar i veckan. Arbetstiderna är måndag-fredag dagtid och du sitter i fina lokaler centralt i Malmö. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult. 

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Erica Miller på via erica.miller@eterni.se eller 0738-617275.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.eterni.se
Sista ansökningsdag 5 dec 2022 (6 dagar kvar)