Lagermedarbetare

Lagermedarbetare

Lagermedarbetare sökes till vår kund i Malmö

Trivs du i en miljö där du får vara fysiskt aktiv och som ställer krav på noggrannhet, handlingskraft och tempo? Är du en ansvarstagande och serviceinriktad lagspelare som uppskattar varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Lagermedarbetare arbetar du på vår kunds lager och i deras produktion enligt ett roterande schema på alla stationer. Du kommer huvudsakligen att arbeta med packning av företagets produkter, hantering av inkommande och utgående leveranser, lastning och lossning samt registrering och dokumentering i kundens lagersystem.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:

-        Orderplockning. 
-        Hantering av inkommande och utgående leveranser.
-        Lastning och lossning.
-        Registrering och dokumentering i lagersystem.
-       Truckkörning.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Lagermedarbetare uppskattar du med att arbeta i en varierande miljö och har en god fysik. Som person är du engagerad, serviceinriktad och trivs med att arbeta i team. Du har en hög arbetsmoral, är en initiativtagare och flexibel i ditt arbetssätt samt ser lösningar hellre än problem. Det är viktigt att du är säkerhetsmedveten och arbetar för att skapa en god arbetsmiljö för samtliga på lagret och i produktionen. Företaget värderar en god gemenskap internt och du prioriterar därför att bidra till laget med en positiv inställning.

Viktigt för tjänsten:

-        Trivas med fysiska arbetsuppgifter och ha en god fysik.
-        Svenska i tal och skrift.
-        Handlingskraftig och flexibel lagspelare.
-        Truckkort och med fördel B-körkort för att enkelt kunna ta dig till arbetsplatsen.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Lagermedarbetare är ett konsultuppdrag på heltid som är på minst sex månader. Därefter finns det för rätt person mycket goda möjligheter att få en anställning direkt hos vår kund som ser långsiktigt på denna tjänst. Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag och du arbetar i fina lokaler. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Erica Miller på via 0738-617275 eller erica.miller@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.eterni.se
Sista ansökningsdag 7 okt 2022 (5 dagar kvar)