Säljare/Utbildare med bakgrund som fysioterapeut, arbetsterapeut, ergonom

Säljare/Utbildare med bakgrund som fysioterapeut, arbetsterapeut, ergonom

Poolia söker för rekrytering till Etac Sverige en säljare/utbildare för södra Sverige med en bakgrund som fysioterapeut, arbetsterapeut eller ergonom.

Vi välkomnar även dig att söka tjänsten som ej har tidigare säljerfarenhet.

Tjänsten är på heltid och du har idag högst tre månaders uppsägningstid. Lämplig bostadsort är i Skåne eller i Småland.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Arbetsuppgifter

Du erbjuds en självständig och kvalificerad tjänst i ett framgångsrikt bolag med starka varumärken. I rollen får du ett spännande arbete där du jobbar med försäljning och samtidigt får använda dina kunskaper och erfarenheter från vårdsektorn.

Som säljare/utbildare på Etac arbetar du självständigt med att bearbeta befintliga och potentiella kunder inom vårdsektorn. Du bokar dina egna möten och säljer in bland annat Etacs välkända produkter inom manuella rullstolar, hygien och sittande.

Kunderna är huvudsakligen hjälpmedelscentraler och arbetsterapeuter samt övriga kunder som förskriver/köper hjälpmedel. Du bokar och genomför kundbesök och marknadsför Etacs produkter genom produktdemonstrationer och utbildningar, kundträffar etc. Du arbetar aktivt med att identifiera behov och att skapa långsiktiga relationer där du lär ut vad Etacs produkter kan göra för användarna och fördelarna med dessa.

Ditt distrikt är Kalmar, Blekinge, Skåne, Halland samt Kronoberg län. Du utgår från ditt hemmakontor eller från Etacs kontor i Eslöv.

Du tillbringar merparten av dina dagar ute hos våra kunder. Ca 40-45 övernattningar per år ingår i tjänsten.

Du rapporterar till försäljningschefen.

Utbildning/Erfarenhet

Vi ser helst att du har en utbildningsbakgrund som fysioterapeut, arbetsterapeut, ergonom eller motsvarande och några års arbetslivserfarenhet inom området.

Tidigare säljerfarenhet är ej ett krav för tjänsten. Har du någon form av erfarenhet inom försäljning är det dock meriterande men det viktigaste är att du som person är engagerad, driven, relationsskapande, förtroendeingivande och resultatinriktad i kombination med en god pedagogisk förmåga.

Som ny säljare/utbildare kommer du också att genomgå Etacs gedigna introduktions- och produktutbildning. Om du ej har tidigare säljerfarenhet erbjuder dig Etac utbildning inom området.

Körkort krävs för tjänsten. Etac tillhandahåller bil för befattningen.

Etac tillämpar sex månaders provanställning för tjänsten.

Förmåner

På Etac får du möjlighet att kombinera din kliniska bakgrund och de kunskaper du har inom området med din fallenhet för försäljning/utbildning. Du får möjlighet att arbeta i ett marknadsledande företag med ett välkänt varumärke. Ditt arbete planerar och genomför du mycket självständigt och för rätt person finns goda möjligheter till utveckling inom företaget.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.