Säljare till Estrella, distrikt Skåne

Säljare till Estrella, distrikt Skåne

Till Estrella söker vi en driven och förtroendeskapande säljare, distrikt Skåne

Vill du arbeta i en organisation där en kultur av gemenskap, omtanke och initiativkraft utmärker sig? Har du kunskaper inom butiksekonomi eller tidigare erfarenhet från en säljroll inom dagligvaruhandeln? Estrella erbjuder då en intressant möjlighet till dig! Som säljare på Estrella är du en nyckelspelare på vår tillväxtresa. Du får möjligheten att skapa framgångsrika affärer genom att självständigt hantera din försäljning och dina kunder på distriktet!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Estrellas försäljningsorganisation är en central och viktig del i bolagets fortsatta utveckling och tillväxtresa. Med ett redan starkt varumärke erbjuder vi en tydlig vision om att bli marknadsledande i vår bransch. Kategorin snacks är viktig för våra kunder och med sina snabbomsatta produkter är den också rolig att arbeta med. På Estrella har vi en stark värderingsstyrd företagskultur. Framförallt vill vi skapa en "vi-kultur" där gemenskap, kundnytta och omtanke är några av våra ledord. Som säljare hos oss får du möjligheten att påverka, likväl som att du får ett omväxlande arbete hos en flexibel arbetsgivare.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Säljare kommer ditt fokus vara att säkra att butiker på ditt distrikt har ett attraktivt sortiment av Estrellas produkter och att skapa välexponerade och lönsamma butikshyllor.

Exempel på ansvarsområden är:
  • Planera och målsätta försäljning
  • Besöka kunder enligt säljcykelplanering
  • Presentation och införsäljning av kampanjer (SAVA, trade mm.) och nyheter
  • Bygga exponeringar och säkerställa butiksmaterial
  • Förbereda orderförslag
  • Löpande utbilda, styra och rådge dina kunder
  • Delta aktivt på konferenser och dela med dig av framgångsfaktorer
Rollen innebär också

Som säljare utgår du hemifrån med tjänstebil. Du rapporterar direkt till den regionala försäljningschefen och ansvarar för ett distrikt i södra Skåne med ca 90 kunder inom dagligvaruhandeln; ICA, Coop, Axfood och Bergendahls mfl. Du kommer arbeta närmast dina två säljkollegor i Skåne.

VEM ÄR DU?

Den säljare som vi nu söker har kunskap inom butiksekonomi och ett stort intresse för försäljning. Det är meriterande om du har erfarenhet från försäljning och en liknande roll inom dagligvaruhandeln.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rollen som säljare kräver att du är driven och har en stark inre motor. Då du självständigt kommer planera, förbereda och utföra dina säljuppdrag behöver du även vara systematisk i ditt arbetssätt. Du är engagerad och högst involverad i vår tillväxtresa och därför bör du vara duktig på att konstruktivt utveckla dina egna affärer. Då tjänsten till stor del innebär kundkontakt är du även duktig på att bygga och bibehålla dina kundrelationer. I dessa skapar du förtroende genom att tillföra både energi och positivitet genom en tydlig kommunikation.

Du kommunicerar obehindrat på svenska i både skrift och tal samt innehar B-körkort. Då du kommer arbeta i vårt CRM-system Argus krävs det även att du har goda IT-kunskaper.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Anna Messa
Telefon 0721-646971
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 31 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/