Montör - fordon

Montör - fordon

Om tjänsten

Vår kund arbetar med logistikkoncept för import av nya fordon.

Du kommer att arbeta i verkstaden där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta installationer och ombyggnationer på nyproducerade bilar.

Du kommer främst arbeta dagtid, måndag till fredag. Du kommer få en visstidsanställning på 6 månader men för rätt person kan tjänsten leda till en tillsvidareanställning hos oss eller till övertag av kund.

Vi söker dig med erfarenhet som fordonsmontör med en fordonsteknisk gymnasieutbildning med inriktning på mekanik eller montering. Kunskaper inom ritningsläsning och el är meriterande.
B-körkort är ett krav.

Kvalifikationer

Då du jobbar ute hos våra kunder lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du social, flexibel, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Du är allmänt händig och vi tror att du kommer trivas ännu bättre i rollen om du har ett intresse för motorfordon.

Du har ett högt kvalitetstänk och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter och drivs av nya utmaningar. Goda kunskaper i både svenska och engelska är ett krav. Övriga språk är meriterande.

Om arbetsgivaren

Hur du ansöker

Du söker denna tjänst via denna CV databas.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Essrek AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)