Försäljningsadministratör

Försäljningsadministratör

Om tjänsten

Vår Kund är i en kraftig expansion och behöver utsöka sin verksamhet med en Försäljningsadministratör. Vår kund sitter i fantastiskt fräscha lokaler i Malmö med en härlig utsikt!

I rollen som försäljningsadministratör kommer du att vara spindeln i nätet som ser till att den interna administrativa processen fungerar för försäljningsavdelningen. Du kommer att jobba nära återförsäljarna och säkerställer att hela flödet kring bilaffären uppfyller alla krav för en säker leverans, både vad gäller logistik och ekonomi.

Du har några års erfarenhet från arbete inom försäljning och är väl bevandrat inom den ekonomiska världen. Du har gymnasieutbildning och det är avgörande att du har erfarenhet från att ta initiativ genom ett organiserat och strukturerat arbetssätt. Du har goda kunskaper inom Officeprogrammen och en hög servicemedvetenhet. Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift, på svenska och engelska. Talar du franska så är det meriterande.
Du är kommunikativ, kreativ, strukturerad, serviceinriktad och noggrann. Du har hög integritet och förmåga att prioritera vad som är viktigt och vad som kan vänta. Vi söker dig som är självgående, förändringsbenägen och driven, du har ett gott omdöme och är bekväm med att vara ansiktet utåt och trivs i kontakten med återförsäljarna.

Kvalifikationer

Vi erbjuder utmanande möjligheter i ett företag som har höga ambitioner och vill stärka sin position på den svenska marknaden. Vår Kund erbjuder ett spännande arbete i en expansiv miljö med utvecklande arbetsuppgifter och professionella kollegor. Våra värderingar: Transperens, Partnerskap, Sunt förnuft och ständig Utveckling styr vår vardag. Du blir en viktig resurs inom vår organisation.

I denna rekrytering samarbetar vi med EssRek. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johan.sjostrand@essrek.se Vi ser fram emot att få din ansökan via länken nedan(tar ej emot ansökningar via email).

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!Högeskole/Universitetsexamen är ett krav.

Om arbetsgivaren

Hur du ansöker

Du söker denna tjänst via denna CV databas.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Essrek AB
Sista ansökningsdag 27 sept (8 dagar kvar)