Accountant till Espresso House i Malmö

Accountant till Espresso House i Malmö

Varmt välkommen till ett ungt och roligt bolag som är i ständig utveckling!

Espresso House söker just nu en Accountant till sitt "Shared Service Center". Vi söker dig med skön stil, som är lugn och driftig på en och samma gång. Du söker efter ett roligt och utvecklande jobb, på en trevlig arbetsplats med härliga kollegor. Här behövs ingen kavaj och inte heller höga klackar och finscarf men däremot laganda, driv och ett härligt leende.

Som Accountant ingår du i Finance teamet som supporterar alla marknader. Din primära roll är att assistera och supportera transaktionsflöden, hantera flöden av inkommande och utgående fakturor samt avstämning av reskontra.

Här rapporterar man till Maria, en stöttande och empatisk ledare vars dörr alltid står öppen. Tjänsten är placerad i hjärtat av Malmö på Södergatan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Verifiering, ankomstregistrering samt distribuering av leverantörsfakturor samt avstämning av leverantörsreskontra
  • Fakturering, påminnelsehantering, inkassohantering och avstämning kundreskontra.
  • Bokföring av in- och utbetalningar
  • Assistera dagliga avstämningar av bankkonton och kassor
  • Vara behjälplig i månads och årsbokslut
  • Uppmärksamma eventuella brister i processer, utveckla och förbättra dessa
  • Vara behjälplig i redovisningsprojekt och diverse övriga sysslor inom avdelningen
Har vi fångat ditt intresse?
Såklart! För att trivas i rollen ser vi att du är en driftig person som vill lära sig massor. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och du har en övergripande förståelse för redovisning. Du ser dig själv som lösningsorienterad och strukturerad, kan du dessutom ta dig fram på tyska är det ett plus. Erfarenhet från fakturahantering är meriterande men inget krav. Du behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift.

Hur gör jag nu?
Kom förbi på en kaffe så pratar vi mer. Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt! I den här rekryteringen samarbetar Espresso House med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel. 070-3755075 kristina.bennet@mpya.se eller Anna Gaetani Nordin på tel. 072-9997347 anna.nordin@mpya.se.

Ansökan sker via www.mpyafinance.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 juni 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Espresso House historia går tillbaka till 1996 när vår allra första coffee shop öppnades av Charles och Elisabet Asker på Kyrkogatan i Lund. Vad som började som ett litet kafé inspirerat av både den italienska kaffekulturen och den amerikanska kafétraditionen, är idag ledande i Norden med över 460* coffee shops, 6000 baristor och 100 000 besökare dagligen. I oktober 2018 öppnade Espresso House sin första coffee shop i Hamburg, Tyskland. Idag är vi fördelade på fem länder; Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Espresso House är en svensk kaffekedja och ägs av JAB Holding Company. Vi brinner för kaffe, människor och miljö - samt för att skapa världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst. Om man har ambitionen att ge den bästa upplevelsen av kaffe till en nöjd gäst så måste man kunna erbjuda riktigt bra kaffe i en trevlig miljö. En trevlig miljö skapar man genom att ha fina coffee shops, men - det är 100 gånger viktigare att ha världens bästa personal.