Kundtjänstmedarbetare sökes till Malmö

Kundtjänstmedarbetare sökes till Malmö

Som Kundtjänstmedarbetare hanterar du alla de inkommande ärendena till Erik Olsson Fastighetsförmedling- Detta varierar allt från inkommande/utgående samtal till mailhantering samt övriga administrativa uppgifter.

Som person är du relationsskapande, serviceinriktad samt självgående. För att lyckas väl i ditt arbete som kundtjänstmedarbetare måste du ha god simultanförmåga, vara vältalig samt skicklig i skrift.

VI SÖKER DIG SOM
  • Har tidigare erfarenhet av administrativt arbete
  • Har tidigare erfarenhet att jobba med telefon som arbetsredskap
  • Har tidigare erfarenhet av servicebranschen
Vi jobbar i Erik Olsson Fastighetsförmedlings lokaler i centrala delarna av Malmö. Du kommer att ingå i vårt kundtjänstteam. En positiv stämning och laganda präglar teamet. Vi arbetar ständigt för att våra medarbetare ska trivas och ha förutsättningar för att lyckas!

Lön: Fast
Omfattning: 30-40 timmar i veckan
Anställning: Visstidsanställning 12 månader med möjlighet till förlängning
Tillträde: Per omgående
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 apr 2021 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Erik Olsson Fastighetsförmedling AB är marknadens mest innovativa och framgångsrika fastighetsmäklarföretag. Företaget grundades 1997 och har idag drygt 170 anställda med en omsättning på ca 200 MSEK. De närmaste åren räknar vi med en fortsatt tillväxt. Erik Olsson fastighetsförmedling är idag etablerat i Stockholm, Malmö, Lund, Göteborg och Varberg. Genom att ifrågasätta vedertagna metoder och angreppssätt lyckas företaget kontinuerligt ta marknadsandelar och växa.