Junior processingenjör

Junior processingenjör

Vill du vara en del av ett växande företag?

EnviDan AB är det nytänkande konsultföretaget med spetskompetens inom vatten- och avloppsteknik. Vi är ett företag där utveckling är en viktig del av vår verksamhet och vi vill göra skillnad.

Nu söker vi en Junior processingenjör med placering i Malmö, Helsingborg eller Göteborg.

EnviDan vill bidra till lösningen av morgondagens utmaningar och vi tror innovation är vägen framåt, inte bara för oss utan för hela den skandinaviska VA-branschen. Därför investerar vi 20% av vårt överskott i innovation kring nya lösningar och teknologier och det gör vi i tätt samarbete med kunder och kollegor.

Vi erbjuder en positiv arbetsmiljö där vi har ett nära samarbete mellan våra kontor. EnviDan erbjuder stora utvecklingsmöjligheter, då vi utöver bolagets egen kompetens även har ett stort utbyte med våra danska och norska kollegor i EnviDan och vårt svenska systerföretag VA Ingenjörerna.

På våra kontor finns idag medarbetare med specialistkompetens inom processteknik inom vatten och avloppsanläggningar. Nu har vi bestämt oss för att utöka med fler medarbetare och söker därför både nyutexaminerade ingenjörer och ingenjörer med några års erfarenhet som brinner för att göra skillnad. Vi ser framemot att få med dig i teamet!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som junior processingenjör kommer du deltaga i projekt inom avloppsreningsverk och/eller vattenverk. Du kommer att arbeta i nära samarbete med våra erfarna processingenjörer med processberäkningar i förstudier, vid dimensioneringar av om-, ut- och nybyggnationer av reningsverk och/eller vattenverk samt med processoptimeringar vid befintliga anläggningar.

I uppdragen kommer du att ha både interna och externa kontakter och du kommer att arbeta enligt EnviDans kvalitets- och miljöledningssystem.

Din bakgrund
Som person är du nyfiken som trivs i en kunskapsdriven organisation präglad av tillväxt och förändring. Vidare har du ett starkt engagemang och kan arbeta självständigt och målinriktat. Du har god förmåga att kommunicera.

Vi tror att du har en teknisk högskoleutbildning inom t.ex. väg & vatten, kemi, bioteknik, ekosystemteknik, alternativt miljöinriktad utbildning.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.

B-körkort är meriterande.

Din ansökan
För mer information om EnviDan och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Marcus Larsson på mal@envidan.se alternativt mobil 0733-941 340.

Välkommen med din ansökan! Ange i din ansökan vilket kontor du är intresserad av. Ansök senast 14/8.

https://www.envidan.se/
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)