Kontorsansvarig administratör till huvudkontoret i Malmö

Kontorsansvarig administratör till huvudkontoret i Malmö

Är du positiv, strukturerad och kommunikativ? Då är du varmt välkommen att söka till tjänsten som kontorsansvarig administratör på Enspecta!

Vi expanderar och söker därför nu en driven administratör som bryr sig om sin arbetsplats och älskar att använda dator och telefon som sitt primära arbetsredskap. Som person är du energisk och lever upp till Enspectas höga standard genom att hålla ett högt tempo och erbjuda våra kunder, samarbetspartners och kollegor bästa möjliga service.

I din roll som kontorsansvarig administratör kommer du dagligen att kommunicera med våra besiktningsmän och fastighetsmäklare, hussäljare och husköpare runt om i Sverige via telefon och mejl. Du kommer att bli en del av Enspectas driftavdelning där all marknadsföring, försäljning och administration sker.

Vi söker dig som:
  • Har god kommunikationsförmåga
  • Talar och skriver svenska obehindrat
  • Kan Microsoft Outlook, Excel & Word m.m
Du kommer att delta i vår introduktionsutbildning och lära dig om Enspectas produkter och tjänster samt hur ditt dagliga arbete kommer att se ut.

Du jobbar 40 timmar per vecka och dina arbetstider är 08.00 - 17.00, måndag - fredag.

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.enspecta.se
Sista ansökningsdag 15 apr 2021 (47 dagar kvar)