ACCOUNT MANAGER / SÄLJARE

ACCOUNT MANAGER / SÄLJARE

ENSPECTA SÖKER RELATIONSBYGGANDE ACCOUNT MANAGER

Om Enspecta
Enspecta AB är ett konsultföretag som arbetar med i energi, fukt och byggnadstekniska frågor. Företaget bildades år 2009 och våra kunder är både privata och kommersiella. Enspecta ställer höga krav på kvalitet, tillgänglighet och personligt engagemang och kännetecknas av att ha den mest välutbildade personalen i branschen.

Rollen som Account manager
I rollen som Account manager representerar du Enspecta och är ansvarig för relationen emellan fastighetsmäklare i Sverige och Enspecta. Med telefon, dator och bil som främsta arbetsredskap bokar du möten, besöker fastighetsmäklare och mäklarkontor och förser fastighetsmäklarna med Enspectas informationsmaterial och informerar om våra produkter och tjänster. Som Account Manager innebär det att du ständigt reser i tjänst, marknadsför Enspectas produkter och tjänster och även bistår med kortare utbildningar gällande Enspectas utbud efter respektive behov.

Vi erbjuder dig
För oss är det viktigt att våra anställda inte bara har ett stort engagemang utan även trivs på sin arbetsplats. Enspecta är en uppskattad arbetsgivare eftersom vi alla tillsammans bidrar till en stark gemenskap. Därför erbjuder vi:
  • Introduktionsutbildning den första veckan där Enspectas ledningsgrupp bidrar med support
  • Tjänstebil, dator och telefon
  • Goda utvecklingsmöjligheter inom företaget
  • Garantilön, kommission och bonus
  • Stimulerande aktiviteter och utlandsresor med företaget

Om dig
Vi söker dig som har ett stort intresse för affärsrelationer och fastighetsbranschen. Du är en trygg, förtroendeingivande person med stor drivkraft som gillar att bygga relationer och nöjer dig endast att vara bäst. Detta innebär att du är en duktig kommunikatör som ser lösningar och värdesätter hög kvalité i ditt arbete. Det är meriterande om du har en akademisk bakgrund inom personalvetenskap och har arbetat med rekrytering, detta är dock inget krav. Det viktigaste är att du är bra på att bygga relationer och att sälja in våra tjänster.

Ansök nu
Intervjuer sker löpande och vi tjänsten kommer att tillsättas innan 2018-07-01. Tjänsten inleds med 6 månaders provanställning.
Mer info
Kontaktperson Aldin Hasanovic
Telefon 0735114872
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.enspecta.se
Sista ansökningsdag 30 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Enspecta AB
Enspecta är ett konsultföretag som arbetar med i energi ,fukt och byggnadstekniska frågor. Företaget bildades år 2009 och våra kunder är både privata och kommersiella. Vi ställer höga krav på kvalitet tillgänglighet och personligt engagemang och kännetecknas av att ha den mest välutbildade personalen i branschen.

Samtliga konsulter är utbildade ingenjörer som har ambitionen att ständigt vidareutvecklas. Vi förmedlar kunskap, därför är pedagogik en stor del av vårt dagliga arbete. Oavsett om du anlitar en besiktningsman eller energiexpert är uppdraget inte avslutat förens alla frågor är besvarade. För att kunna erbjuda kompletta besiktningspaket samarbetar vi med försäkringsförmedlare för att våra kunder även skall kunna försäkra sig mot bland annat dolda fel.