Serviceplanerare sökes till ENERCON i Malmö - Enercon energy converter

Serviceplanerare sökes till ENERCON i Malmö - Enercon energy converter

Om rollen:

Som Serviceplanerare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att stötta ENERCONs tekniker inom rotorblad i deras dagliga arbete ute i fält. I huvudsak kommer du att hantera servicebokning och serviceplanering samt hantering av underentreprenörer. Men du kommer också administrativt att arbeta med beställningar av reservdelar, lagerhantering och du kommer hantera leverantörsärenden via telefon och mail. I din funktion är du "bryggan" mellan teknikerna på fältet, övriga administrativa funktioner för serviceavdelningen och den tekniska supporten i Sverige och Tyskland. Du kommer sitta i en arbetsgrupp med andra planerare där du har ansvar för teknikerna inom rotobladsverksamheten.

Kompetensprofil:
  • Du har erfarenhet av liknande roller (Serviceplanerare, Servicekoordinator, Produktionsplanerare, Teknisk support mm) sedan tidigare
  • Du kan också ha praktisk erfarenhet som Servicetekniker
  • Det är viktigt att du har erfarenhet från en teknisk bransch där service och underhåll utförs
  • Erfarenhet av att arbeta i ett stort ERP-system
  • Erfarenhet av att arbeta med både svenska och engelska
Om dig:

För att lyckas och trivas i rollen måste du vara en koordinerande och serviceinriktad person som gillar att arbeta med varierande arbetsuppgifter på ett serviceinriktat sätt. Då du ständigt kommer att bli ombedd att lösa utmaningar är ett flexibelt och lösningsorienterat mindset viktigt att ha. Vidare tycker du om att arbeta i ett företag som ständigt utvecklas och anpassar sig efter nya behov som ställs i energibranschen.

Om Enercon

En av vår tids mest ansvarsfulla uppgifter är att ta tillvara de resurser i form av jord, vind och vatten som finns på jorden för att ur dem skapa ren energi. ENERCON har genom sin vindkraftteknologi antagit utmaningen att bidra till en bättre framtid. Innovation, kvalitet och säkerhet har starkt bidragit till våra framgångar och vi är idag ett av de ledande vindkraftföretagen i världen. Motiverad personal och kunder har bidragit till ENERCONs globala framgång med produktionsanläggningar på tre kontinenter och marknadsrepresentation i 46 länder. ENERCON är ett familjeföretag som idag ägs av en stiftelse. Huvudkontoret ligger i Aurich i Nordvästra Tyskland, staden där uppfinnaren Alois Wobben grundande företaget 1984. Vårt svenska huvudkontor ligger i Malmö.

Se mer information om oss på http://www.enercon.de/en

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Arbetstid: Rullande veckoschema mellan 7-15:30, 09:30-18:00

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicekoordinator, Serviceplanerare, Produktionsplanerare, Materialplanerare, Servicetekniker, Servicetekniker, Koordinator, vindkraft, Service planner, Production planner, Technical support, Administratör, planerare, rekrytering, tillsvidare, Lund, Malmö, Landskrona, Ystad, Skåne
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Teknik & Ingenjör, Materialteknik, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 9 mars 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EMPLOID startades med visionen att små- och medelstora företag förtjänar att få samma engagemang, kontinuitet och erfarenhet som de stora företagen får av rekrytering och bemanningsbranschen. Genom nätverksbaserade kontaktytor kommer vi identifiera precis rätt personalresurs för ditt företag, tillika drömjobbet för dig som vill vidare i karriären.