Enercon söker en auktoriserad elinstallatör / elingenjör till malmö - enercon energy converter

Enercon söker en auktoriserad elinstallatör / elingenjör till malmö - enercon energy converter

Om rollen:

Som auktoriserad elinstallatör på ENERCON är du ansvarig för att driva och utveckla vår Grid-Operation avdelning som är baserad på huvudkontoret i Malmö. Den nya svenska elsäkerhetslagen ligger som grund i ditt arbete och som vår elinstallatör för regelefterlevnad är du företagets stöd i arbetet med att säkerställa att verksamheten bedrivs i enlighet med elsäkerhetslagen. Du kommer arbeta i en modern matrisorganisation i en stor koncern med huvudkontor i Tyskland, här har du tät kommunikation med den tyska Grid-Operation avdelning. Exempel på områden där du blir en nyckelspelare:
 • ENERCON i Sverige ansvarar för drift och underhåll av elnät och transformatorstationer i lokalnät, regionnät och stamnät. ENERCON är idag Sveriges enda privatägda bolag som ansvarar för drift och underhåll av 400kV stamnätstation.
 • Du blir vår kontaktperson mot elnätsägare såsom Svenska kraftnät, Eon, Vattenfall med flera.
 • Grid-Operation avdelningen ansvarar för att supportera ENERCONs tekniker runtom i Sverige, Norge och Finland när de utför arbete relaterat till högspänning.
 • Du kommer att verka som elanläggningsansvarig för de högspänningsanläggningar där ENERCON är ansvarig.
 • Du förordnas rollen som auktoriserad elinstallatör för regelefterlevnad för ENERCONs svenska serviceverksamhet.
 • Beredskapsarbete förekommer.
Om dig:
 • Du innehar auktorisation A för elinstallationsarbete.
 • Du har erfarenhet från drift och underhåll av högspänningsanläggningar och högspänningsnät samt kunskap om regler och standarder inom området.
 • Goda kunskaper om reläskydd är meriterande.
 • För att lyckas i rollen måste du vara flexibel och lösningsorienterad. Du tycker om att arbeta i ett företag som ständigt utvecklas och anpassar sig efter nya behov.
 • Erfarenhet av personalstyrande roll är meriterande.
 • Eftersom vi är ett globalt företag uttrycker du dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.
 • Du har B-körkort.
Om Enercon

En av vår tids mest ansvarsfulla uppgifter är att ta tillvara de resurser i form av jord, vind och vatten som finns på jorden för att ur dem skapa ren energi. ENERCON har genom sin vindkraftteknologi antagit utmaningen att bidra till en bättre framtid. Innovation, kvalitet och säkerhet har starkt bidragit till våra framgångar och vi är idag ett av de ledande vindkraftföretagen i världen. Motiverad personal och kunder har bidragit till ENERCONs globala framgång med produktionsanläggningar på tre kontinenter och marknadsrepresentation i 46 länder. ENERCON är ett familjeföretag som idag ägs av en stiftelse. Huvudkontoret ligger i Aurich i Nordvästra Tyskland, staden där uppfinnaren Alois Wobben grundande företaget 1984. Vårt svenska huvudkontor ligger i Malmö.

Se mer information om oss på http://www.enercon.de/en

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Elinstallatör, Elingenjör, Auktorisation A, högspänning, elnät, elektriker, el, industrielektriker, entreprenadelektriker, distributionselektriker, elkraft, Eslöv, rekrytering, tillsvidare, Lund, Malmö, Helsingborg, Landskrona, Ystad, Skåne
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 18 apr (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EMPLOID startades med visionen att små- och medelstora företag förtjänar att få samma engagemang, kontinuitet och erfarenhet som de stora företagen får av rekrytering och bemanningsbranschen. Genom nätverksbaserade kontaktytor kommer vi identifiera precis rätt personalresurs för ditt företag, tillika drömjobbet för dig som vill vidare i karriären.