Elektriker med stort tekniskt intresse sökes till specialistroll

Elektriker med stort tekniskt intresse sökes till specialistroll

Tillsammans med några av världens ledande leverantörer erbjuder Enaco Sverige AB gröna, säkra datacenters och verksamhetskritiska och tekniska installationer med kraftlösningar och kyla. Enaco har en lång erfarenhet av komplexa och specialdesignade datacenters på några av landets största, mest utspridda eller hemligaste platser och företag, organisationer eller myndigheter.

Vi söker nu elektriker till vårt kontor Syd i Malmö. Du erbjuds en tjänst i ett bolag med ett starkt varumärke där teamkänsla och hög trivsel präglar arbetsplatsen. Efterfrågan på Enacos tjänster är stor och kunderna är både privata och offentliga aktörer.

Arbetsbeskrivning

Vi söker vi dig som är elektriker med ett stort tekniskt intresse och som är redo för nya utmaningar i din yrkesroll.

Arbetsuppgifterna omfattar främst installation, driftsättning, felsökning och service av våra kunders UPS-anläggningar och du spelar en viktig roll när det kommer till att säkerställa den kontinuerliga driften av deras verksamheter. Våra kunder kan vara allt från stora, internationella, företag till myndigheter och instanser som är av stor samhällelig betydelse vilket innebär en chans för dig som anställd att vara med i intressanta projekt i unika miljöer.

Som elektriker hos oss har du en självständig och varierande vardag med mycket frihet och förväntas samtidigt ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och dina resultat. Hos oss kommer du få möjlighet att arbeta i tjänster med ett brett tekniskt innehåll och utvecklas i tekniskt avancerade och känsliga miljöer. En stor del av arbetet utförs med datorn som arbetsredskap i en ren inomhusmiljö. Rollen innebär också mycket kontakt med våra kunders beställare och du kommer med tiden att fungera som en rådgivande part för dem i utvecklingsarbetet gällande deras anläggningar.

Du kommer att ingå i en grupp med tekniker med olika kompetensområden som arbetar tillsammans och hjälps åt för att lösa kundens problem och kommer därför även att arbeta med t.ex. säkerhets- och kylanläggningar. I rollen ges goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill utveckla såväl din bredd som din spetskompetens.

Tjänsten är på heltid, dag och vissa resor kan förekomma.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad elektriker på gymnasienivå, eller motsvarande och som har minst fyra års erfarenhet av arbete inom området. Du är van vid att arbeta självständigt med uppgifter inom installation, industri och/eller service och behärskar ritnings- och schemaläsning till fullo samt är van att arbeta med felsökning. Har du erfarenhet av arbete inom reservkraft, UPS eller styr- och reglerteknik är det meriterande.

Som person är du serviceinriktad och förtroendeingivande och du är trygg i din roll som elektriker. Du har ett stort tekniskt intresse och mycket goda datorkunskaper samt är van att sköta dokumentation av dina arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta i team och att lösa uppgifter tillsammans med andra samtidigt som du är duktig på att driva ditt eget arbete framåt och att gå i mål med dina arbetsuppgifter.

För att vara aktuell för tjänsten krävs även goda kunskaper i svenska och engelska, att du innehar B-körkort samt att du blir godkänd i en säkerhetsprövning enligt SUA.

Kontakt

I rekryteringen samarbetar vi med Emptiro. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emma Glimskog på 072–8410000 eller via mail, emma@emptiro.se.
Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan vara tillsatt före angivet sista ansökningsdatum.

Du ansöker om tjänsten genom att skicka ditt CV och en presentation till emma@emptiro.se. Märk ämnesraden i mailet med "Elektriker UPS".

Välkommen med din
ansökan!
Mer info
Kontaktperson Emma Glimskog
Telefon 072-8410000
Email Mejla Emma Glimskog
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör, Elkraft, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.enaco.se
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (17 dagar kvar)