Erfaren truckförare för extraarbete sökes!

Erfaren truckförare för extraarbete sökes!

Dina arbetsuppgifter

Vi ser helst att du har vana av att köra motviktstruck (B1) sedan tidigare. Du vill ha jobb på varierade tider, dock mest på eftermiddagar och kvällar.
Du måste vara beredd på att det kan bli aktuellt att jobba med olika uppgifter inom lager- och terminal, inte bara köra truck.

Din profil

För att trivas som medarbetare hos oss tycker du om att variera dina arbetsuppgifter, vara lösningsfokuserad samt göra ett noggrant arbete.
Många gånger bokar våra kunder från en dag till den nästa och därför ser vi gärna att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel.
Då jobbet kan vara på olika företag ser vi helst att du har körkort och tillgång till bil.

Då vi jobbar med att löpande urval kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdagen så skicka in din ansökan redan idag!

Om oss

EnFuturum är ett Almega-auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder bemanning, rekrytering, utbildning och entreprenadlösningar.

EnFuturum grundades 2015 och har en mycket kompetent organisation med lång erfarenhet från både leverantörs- och kundsidan, vilket gör att vi har mycket god kunskap och förståelse för många branscher på den svenska arbetsmarknaden.

Vårt mål är att få både anställda och företag att växa. Vi är auktoriserade av Almega vilket skapar trygghet både för våra kunder och medarbetare.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av EnFuturum
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Är du en arbetsvillig, positiv och ödmjuk person som vill prova på att jobba på olika företag?
Har du dessutom pågående studier, är egenföretagare eller jobbar på minst 50% ska du absolut söka jobb hos oss!
Du kommer att bli anställd av oss på Enfuturum och jobba på uppdrag ute hos våra kunder i Malmöregionen.