Emploid expanderar och söker en recruitment coordinator - emploid

Emploid expanderar och söker en recruitment coordinator - emploid

Vi söker dig som vill vara med på en inspirerande tillväxtresa där du kommer arbeta i en affärsnära och ansvarstagande roll med stor påverkansmöjlighet till att uppnå fantastiska resultat tillsammans med oss på EMPLOID.

Arbetsuppgifter

I rollen som rekryteringskoordinator kommer du att supportera EMPLOIDs rekryterare. Du kommer ha ett delansvar för rekrytering och tillsättning av rekrytering- och konsultuppdrag. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och innebära allt från framtagning annonser, search och urval till intervjuer, presentation av kandidater och referenstagning. Du kommer erbjudas nära arbetsledning av våra rekryterare och även få en god inblick i säljarbetet.

Vi på EMPLOID är uppdelade i mindre team och även om mycket arbete sker självständigt är du tillsammans med övriga rekryterare och säljare engagerad i våra gemensamma mål, resultat och företagets fortsatta utveckling och tillväxt.

VIKTIGT: För att vara kvalificerad för denna roll har du en pågående utbildning inom relevant område så du kvalificerar dig för en extraanställning. Du förväntas kunna arbete 1-2 dagar/vecka under studieterminerna och heltid under semesterperioder.

Kompetenskrav
  • Pågående eftergymnasial utbildning inom relevant område personalvetenskap eller ekonomi
  • Erfarenhet av rekryteringsarbete
  • Erfarenhet av att arbeta med olika searchverktyg inom rekrytering är meriterande
  • Kunskaper i Office-paketet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Personliga egenskaper

För att passa i rollen hos oss är det viktigt att du motiveras av utmaningar och högt uppsatta mål. Du är initiativtagande, självgående och arbetar fokuserat för att uppnå resultat. Du bör också trivas med att ta mycket ansvar och arbeta strukturerat för att driva ditt arbete framåt. Du är lyhörd mot kunder, kollegor och konsulter och har tydligt affärsfokus i dina dagliga prioriteringar.

Om du jobbar hårt för att bli en vinnare och har rätt inställning så kommer du att lyckas tillsammans med oss. I kombination med ett professionellt och affärsmässigt agerande, intresse för kunskap och utveckling samt ett föredömligt agerande gentemot andra i din omgivning kommer du utvecklas och nå precis så högt som du vill!

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Lön: Timlön

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila anders.romberg@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: rekrytering, bemanning, recruiter, rekryterare, personal, personalvetare, HR, rekrytering, Malmö, Lund, Helsingborg
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 28 nov 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EMPLOID är ett entreprenöriellt drivet företag med gedigen erfarenhet inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Genom vårt breda kandidat- och företagsnätverk hittar vi lösningar som passar våra kunder oavsett om det handlar om rekrytering eller bemanning. Vi är övertygade om att kompetens, personligt engagemang och lokal kännedom är nyckeln till våra många nöjda kunder. Vi arbetar utifrån ett nätverksbaserat arbetssätt där vi aktivt söker upp och fortsätter bygga det stora nätverk av kandidater som vi redan har. Genom vårt nätverk kan vi som rekryteringspartner snabbt och effektivt identifiera intressanta kandidater och framtida personalresurser till våra kunder.