EMPLOID expanderar och söker rekryterare - Emploid

EMPLOID expanderar och söker rekryterare - Emploid

Arbetsuppgifter

Vi på EMPLOID tror på en specialiserad rekryteringsavdelning för att kunna möta våra kunders och marknadens behov. Därför fortsätter vi vår satsning inom Teknik och IT då det är den snabbast växande branschen i regionen. Du kommer tillhöra ett team där du främst arbetar med rekrytering av tjänster inom dessa områden vilket innebär att du behöver ha ett intresse för branscherna och en vilja att lära dig mer om yrkena inom dem.

I dina arbetsuppgifter ingår ett helhetsansvar för rekrytering och tillsättning av konsultuppdrag. Du arbetar med allt från kundmöten, framtagning av kravprofiler, annonsering, search och urval till intervjuer, presentation av kandidater och referenstagning. Du kommer ha personalansvar för de konsulter som du tillsätter och arbetar också med uppföljning, löpande dialog, möten och service samt tillhörande personaladministration.

Vi på EMPLOID är uppdelade i mindre team och även om mycket arbete sker självständigt är du tillsammans med övriga rekryterare och säljare engagerad i våra gemensamma mål, resultat och företagets fortsatta utveckling och tillväxt.

Kompetenskrav
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Erfarenhet av rekrytering inom tekniska tjänster
  • Erfarenhet av att arbeta med olika searchverktyg som Monster, LinkedIn, GitHub, etc. och har ett stort intresse av att ligga i framkant vad gäller nya kanaler för att attrahera och hitta profiler.
  • Kunskaper i Office-paketet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B
Personliga egenskaper

För att passa i rollen hos oss är det viktigt att du motiveras av utmaningar och högt uppsatta mål. Du är initiativtagande, självgående och arbetar fokuserat för att uppnå resultat. Du bör också trivas med att ta mycket ansvar och arbeta strukturerat för att driva dina processer framåt. Du är lyhörd mot kunder, kollegor och konsulter och har tydligt affärsfokus i dina dagliga prioriteringar.

Om du jobbar hårt för att bli en vinnare och har rätt inställning så kommer du att lyckas tillsammans med oss. I kombination med ett professionellt och affärsmässigt agerande, intresse för kunskap och utveckling samt ett föredömligt agerande gentemot andra i din omgivning kommer du utvecklas och nå precis så högt som du vill!

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Lön: Fast + provision

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: rekrytering, bemanning, recruiter, tech recruiter, teknik, IT, rekryterare, personal, personalvetare, HR, rekrytering, Malmö, Lund, Helsingborg
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 mars 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EMPLOID är ett entreprenöriellt drivet företag med gedigen erfarenhet inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Genom vårt breda kandidat- och företagsnätverk hittar vi lösningar som passar våra kunder oavsett om det handlar om rekrytering eller bemanning. Vi är övertygade om att kompetens, personligt engagemang och lokal kännedom är nyckeln till våra många nöjda kunder.

Sedan starten har vi förmedlat drygt 150 tjänster och trots en utmanade tid hade vi en tillväxt på 60% 2020. Vi fortsätter därför att expandera och söker nu en rekryterare inom teknik och IT.